Hvad orsakar min gasvärmare att göra ett högt ljud?

0

Jag vaknade två morgon sedan för att vattna som var kallare än vanligt, så .. Jag gick naturligtvis för att kontrollera vattenvärmaren och piloten var ute, pilotlampan har aldrig gått ut de 4 åren - nästan 5 Jag ' Äg det. Jag vände på det igen och allt var bra fram till den natten såg jag ett högt skakande ljud som ett tryck som släppte ett litet hål .. Jag var ganska trött så jag väntade tills nästa morgon för att kolla upp det. När jag gick tillbaka för att hitta källan till bullret nästa morgon såg jag att det var högre än det var den natten. Jag släckte pilotlampan av första grejen, och bruset stannade omedelbart. Så snart jag trycker på tändningen för att sätta på den igen börjar bruset igen och stoppar inte tills piloten är avstängd.

Jag har ingen aning om vad som kan orsaka det, är det normalt åldrande eller finns det anledning till oro? Jag har ganska mycket lämnat det som de senaste dagarna och ljudets intensitet har inte förändrats men det blir irriterande riktigt snabbt.

    
uppsättning Astoc 01.04.2016 00:15

1 svar

1

Det låter som antingen ett smutsigt pilotljus eller din flamma kan komma in i din luftventuri. Jag skulle ha brännaren dras och rena både pilotbrännaren och huvudbrännaren inklusive venturiröret.

    
svaret ges 18.04.2016 06:14