Vad är förhållandet mellan Medkänsla och Brassica?

5

I det näst sista uppdraget av Star Trek: Judgment Rites-spelet måste företaget stoppa ett skepp som befolks av mentalt utmanade humanoider från att landa i en federationskoloni. Detta interagerar med den övergripande historia båge i spelet,

Det avslöjas att besättningen testas av Brassica i hur de hanterar situationen ombord på Medkänslan.

Men humanoiderna ombord på skeppet är uppenbarligen inte Brassicans själva, eftersom Brassicans liknar "jätte bönor" (enligt Scotty). Så min fråga är Var "Medkänsla" enkelt upptäckt och använd av Brassica eller konstruerade de hela skeppet och befolkade det själva?

Med andra ord, vad är förhållandet mellan Brassica, The Builders, The Phays och medborgarna i Medkänslan?

    
uppsättning Frank Pierce 20.12.2012 22:19

1 svar

1

Från vad jag kan berätta är fartyget och befolkningen riktiga;

1) I följande avsnitt transporteras kapten Kirk och hans besättning till en virtuell värld befolkade av "fasta kubiska former som flyter i en tomrum". Trots Brassica: s uppenbara försök att presentera detta som verklighet avslöjar en enkel transkanssökning detta för att vara en lättupptäckt illusion. I jämförelse skannas medkänslan upprepade gånger inifrån (av Spock) och även om företagets huvudskannrar verkar vara "funktionsfel" finns det ingen anledning att tro att fartyget inte är riktigt.

2) I slutet av episoden använder Captain Kirk och Klarr en dimensionsportal för att flytta från Medkänsla till Brassicans. När de har trängt igenom verkar skeppet fortsätta. Återigen, om det bara var en illusion, finns det ingen anledning till att det inte bara skulle försvinna.

3) McCoy upptäcker att fartyget är befolket av humanoida utomjordingar men också av " halv intelligent växtliv " från Algol-systemet. Med tanke på att Brassicans också är växtbaserade skulle min gissning vara att själva fartyget konstruerades av Brassicans men är fyllt med "gjutna" befolkningen från ett annat samhälle som de testade.

                            

                             
    
svaret ges 23.03.2014 20:34