Washing bearbetade studsade från ursprunglig position och slutade att fungera. Vad skulle kunna brytas?

2

Frigidaire stapelbar bricka stoppas för att fungera en dag i mitten av cykeln. Det hade också studsat från det ursprungliga läget gör högt ljud - det har aldrig hänt tidigare. Det slår inte ens på längre. Torktumlare på toppen fungerar fortfarande som förväntat. Båda delar samma kraftkälla.

Eftersom bricka inte ens längre slår på, då misstänker jag att säkringar (eller någon annan säkerhetsmekanism) har blivit avstängd. Men eftersom bricka hade studsats från sin ursprungliga position, misstänker jag också att det måste finnas ett mekaniskt problem som måste felsökas tillsammans med säkringar. Den första frågan jag har är - Är denna rening sannolikt korrekt att detta inte kan vara en enkel säkringssituation ensam eftersom brickan hade studsats från ursprunglig position?

Jag tog emellertid bort frontlocket och försökte snurra bältet med handen och jag kunde enkelt flytta den i en riktning. Den andra riktningen inte så mycket, men tycktes ändå snurra. Den andra frågan jag har är - Är det här förväntade beteendet att bältet med lätthet spinner med lätthet endast i en riktning eftersom det finns växlar och / eller koppling i den markerade delen eller är den upplysta delen troligen den som är trasig och behöver ersättas?

Uppdatering#1:Bildpåkontrollpanelen(Frigidaire/Electroluxfex831fs2)

    
uppsättning Hans Solo 11.02.2018 00:21

1 svar

2

Den obalanserade belastningen orsakade trumman att studsa mot den skarpa kanten. Detta knäppte en av ledningarna som går till dörrlåset. Med den trådnära tvättmaskinens kontroller trodde att dörrarna var öppna hela tiden och vägrade att starta cykeln.

Efter att ha klippt tråden och splicer den, fungerar tvättmaskinen nu som förväntat.

    
svaret ges 13.02.2018 05:48