Kan inte bestämma lampa av kandelabertyp

1

Den här glödlampan kom ut ur min Harbour Breeze takfläkt och jag är inte säker på vilken typ av kandelabra det är. Jag kan inte hitta manuell. En gång köpte jag en glödlampa hos Lowes men det var fel typ men jag kommer inte ihåg vilken typ det var. Aye aye, aye!

    
uppsättning Rod 02.09.2017 17:54

2 svar

1

Den allra smartaste sak att göra är att ta glödlampan i bilden med dig i affären, så att du kan jämföra den med de byten som de har på hylla.

Det kan vara en bra idé att placera glödlampan i någon typ av papperspåse inslaget i en pappershandduk när du transporterar och hanterar det så om det finns en olycka av något slag och det går sönder finns det inte glas som flyger alla över din bil eller parkeringen.

    
svaret ges 02.09.2017 18:01
1

Harbour Breeze är Lowes husmärke för de billiga de importerar från Kina. Lowes kommer att vara den kanoniska platsen att gå för de glödlamporna. Förvänta sig emellertid att de ska strömlinjeforma deras inventering av glödlampor något (samtidigt som de släpper CFLs helt), och eventuellt avbryta den glödlampan om det är en oddball. Nästa skulle jag prova online som 1000bulbs.com.

Långsiktigt, börja handla för en LED-skruv-in som du tror att du kommer att vilja.

    
svaret ges 02.09.2017 18:36