Lights kommer inte att komma på efter att ha tagit ut vägguttaget

0

OK .. Jag märkte att rök kom från mitt sovrums vägguttag .... Jag gick utanför stängde av vad jag trodde var brytaren till det rummet .... Kom och ta reda på att brytaren redan hade stängt av sig .. . Hur som helst, jag går och tar ut eluttaget och märker att de (vita trådarna) nästan helt brann den sida som den var på. Jag satte elektriskt band på alla fyra ledningarna och gick sedan till breakerboxen för att sätta alla strömbrytare till (på) ... inte bara kom inte lamporna i sovrummet jag jobbade på ... den där sidan av huset har ingen kraft !!!! ..... Snälla hjälp !!!

    
uppsättning Cynthia Johnson 26.01.2018 15:26

3 svar

5

Ring en auktoriserad elektriker och lämna avbrytaren tills de kommer dit.

Rök från utloppet betyder att något blev för varmt, vilket betyder att det var en överströmssituation (t ex en kort). Din brytare gjorde sitt jobb genom att trippla, men du borde inte slå avbrytaren igen tills du har korrigerat orsaken till överströmmen. Om du inte gör det, kommer brytaren bara att resa igen (bäst fall), eller ledningarna kommer att värma upp igen och orsaka brand, bränna huset ner (värsta fallet).

Med tanke på din brist på erfarenhet av det elektriska systemet i ditt hus är din bästa åtgärd att ringa i proffsen.

    
svaret ges 26.01.2018 16:27
2

Det är svårt att berätta vad som just hände, förutom att de brister som har räddat vårt hus och eventuellt ditt liv.

Probably de trådar som just brände är lika ansvariga för att driva hela sidan av detta hus. Men det skulle vara farligt att bara samla allt tillsammans som det var och hoppas att allt är bra nu.

Istället bör du ha en licensierad elektriker ta en titt på hela installationen.

    
svaret ges 26.01.2018 16:25
0

Om den avbrott som slog ut var en AFCI, skulle det kunna ha utlösts om det fanns en lös anslutning i lådan som röken kom ifrån. Det skulle bli varmt om strömmen flyter på en nivå långt under överskridningsgränsen. Var brytaren en AFCI eller en standardbrytare?

Om svaret är ja, kan det vara så att du bara kan återskapa anslutningarna korrekt och kretsen kan fungera. Om behållaren var "backwired" är det troligt att en lös anslutning är sannolikt. Du borde

    
svaret ges 26.01.2018 17:09