Hur länge före Medevac ska piloter vara redo?

0

Om du är hemma, reservera hur länge krävs det att operatören meddelar dig ett flyg innan det krävs? Ta bort tid? Finns det en reglering eller dokumentation som stöder detta eller är det operatörens utrymme för skönhet

    
uppsättning Gareth 19.11.2018 08:15

2 svar

4

Medivac piloter (åtminstone dem i min stad) ligger på hängaren / kudden 24/7.

Mitt hemfält (KPNE) råkar vara där några av de medicinska chopparna lagras och skickas från. I Philadelphia tenderar de att inte lagras på sjukhusen. Jag har träffat några av piloterna och en av besättningssjuksköterskorna. Där är anläggningen bemannad 24/7 mycket som en väg ambulans anläggning så att så fort ett samtal kommer in är de redo att flyga. Helikopternerna själva hålls i en hängare, alltid uppdriven och alltid redo att flyga, på dessa snyggt rullande vagnar, så att en bogserbåt kan dra ut dem när piloten får saker som kvadreras i cockpiten.

Ett av sjukhusen i förorterna håller sin chopper på sjukhuset (som ligger ganska nära KDYL) och är avalible 24/7 också.

Jag råkar också över titta på en av de 4 sjukhus helipaderna i staden från mitt hem. Kudden hålls vanligen öppen för ankomster och på en bra väderdag som kan innebära upp till 10 landningar (jag har ingen aning om vad de transporterar).

Jag hade nöjet att träffa en av killarna som hjälpte till att utforma Philadelphia Class B. Luftrummet är speciellt utformat så att alla sjukhus sitter under hyllor så att helikoptrarna kan komma och gå utan att behöva bravo clearance för att påskynda deras restider.

Det är värt att nämna att redo att flyga och kommer att flyga inte är samma sak och den senare är hos operatörens utrymme. I slutändan gör pilotsna ett go-no-go-beslut, och om vädret är dicy räddningsteam generellt inte kommer att flyga.

    
svaret ges 19.11.2018 23:44
3

Om du pratar om en livsflyktsoperation som en baserad på ett sjukhus, har piloterna tidtabeller där de förblir i närheten av helikoptern och kan reagera direkt till ett samtal om det kommer in.

Svaret är i slutänden upp till piloten som befinner sig ombord på helikoptern. Flygbesättningen berättas aldrig om nödsituationen för att förhindra att den påverkar sitt beslut att avgå, särskilt vid dåligt väder. Så ett samtal att evakuera någon från en bilolycka får samma prioritet som en att säga att transportera en akut patient till ett sjukhus för operation.

    
svaret ges 19.11.2018 08:28