NEC, använd fler tilläggslådor eller en åtkomstpanel?

4

Vad är det maximala antalet förlängningsfält du kan hänga från ett tak? Detta är löjligt och jag behöver nog en eller två mer för att möta det nya gipslocket. Är korsningslådor tillåtna bakom åtkomstpaneler i gips?

Okej, jag tog dem alla ut, visar sig att en del av taket ska exponeras ändå. Ändå tillåter kod varken uttryckligt eller uttryckligt förbjuda J-lådor bakom paneler? Jag har roligare saker bakom mig som jag inte ens villig att foto.

    
uppsättning Mazura 19.08.2014 02:48

1 svar

3

Ja J-lådor kan ligga bakom åtkomstpaneler så länge de uppfyller kodens definition av tillgänglig. Jag skulle inte lägga till den roten om du inte kan arbeta ledningarna och dra tråden igen eftersom allt klart föreslog, se till att Din åtkomstpanel uppfyller brandkoden. Om jag skulle ta itu med det och inte hade medel eller budget för att göra grc med hjälp av en åtkomstpanel. Jag skulle ta det ifrån varandra till en förlängningsring och montera en 4 och 11/16 låda kanske på strålen åt höger eller till vänster om det finns något som är rimligt att fästa det till (vänster skulle göra det enklare att omarbeta emt ) spring flex eller emt till din nya låda från förlängningen eller om det finns en Ko tillgänglig i originalrutan. Anslut befintlig flex och emt till den nya rutan. Sedan arbeta från den rutan till den du behöver i taket. Du kan behöva en större låda än en 4 och 11 som kommer att vara beroende av hur många kablar som ska splittras eller köra genom den rutan.

    
svaret ges 19.08.2014 05:20