Varför har Jim ingen back story?

1

I passagerare har Chris Prats karaktär "Jim" uppenbarligen ingen backstory till hans karaktär. När han blir "intervjuad" av Aurora undviker han även att svara på frågorna ordentligt. Å andra sidan lär vi oss varför Aurora är på resan och till och med få en glimt av hennes barndom.

Finns det någon berättande eller annan anledning till att Jim inte har en backstory?

EDIT: Det här påverkar inte frågan mycket, men jag vill bara klargöra motivet bakom det. När jag tittade på filmen hittade jag massor av öppningar för Jim att avslöja någonting personligt om sig själv, hans liv, hans förhoppningar och drömmar - men han gör aldrig, förutom en eller två fakta.

Jag tycker att det här kan ha något att göra med de "gamla" och "nya" personorna i Jim och Aurora. Auroras motiv är baserade på hennes förflutna medan Jims är baserade på sin framtid.

    
uppsättning Ben 22.06.2017 23:53

2 svar

6

Vi får veta varför Jim är på skeppet - han berättar Aurora vid en tidpunkt att han är trött på att bo på jorden eftersom "människor inte fixar saker där, de bara köper en ny." På Homestead II kan Jim faktiskt bygga och reparera saker - bokstavligen bygga framtiden med egna händer. Som ingenjör vid handel är det något som appellerar till honom.

Det är sant att vi inte får veta något om hans familj, men jag tror att det är säkert att anta det beror på att det inte finns mycket att säga. Även i Auroras fall är det mest vi får veta om hennes familj att hennes pappa var en berömd författare. Ingenting om resten av hennes familj.

    
svaret ges 23.06.2017 05:31
-3

Passagerare är original manus, tecken bakgrund är inte särskilt väl utformad.

Det är därför som Jim inte har någon historia.

    
svaret ges 23.06.2017 04:08