Star Wars: Battlefront II EA Trailer - Vem är siffran i rött som ger Versio-order?

4

** VARNING MÖJLIGA SPOILERS AHEAD **

Att döma efter hans kläders färg och stil, gissar han att han kanske är medlem av den kejserliga vakten (eller före detta medlem). Eventuellt kaptenen. Eftersom majoriteten av singleplayers storyline kommer att äga rum efter förstörelsen av den andra Death Star och Kejsarens bortgång, är det inte osannolikt att kaptenen i hans kejsarvakt skulle lämnas i någon position av High Imperial Command. (Det är dock osannolikt att han skulle få ett fartygs befäl. Imperialvakterna är inte utbildade för marinstyrning.)

Jag tror också att jag har identifierat sin art. Döma av blek hud och svart rhombusliknande tatuering är han Rattataki. Men han ses bara genom vad som verkar vara en slags holoprojektionsanordning (sett av de statiska och glitches som kan märkas), kanske utskjuter huvudets bild över en robotkropp. Därför kan den bleka huden helt enkelt vara den blå nyansen av holo, men tatueringen är fortfarande närvarande och jag står emot mitt krav.

Det är inte helt omöjligt, antingen att han är någon typ av Sith, men många andra Star Wars-historier har redan böjts (om inte platt utbruten) regeln om två. Ex: Force Unleashed-serien, Star Wars Rebels, Mara Jade (flera utseende), etc. | Vilket får mig att tro att EA kanske inte vill lägga till sitt spel på den listan med det överdrivna diagrammet.

Så vem och vad är han? Vilken hjälp som helst i denna fråga eller ytterligare teorier skulle uppskattas, många tack till dem som bidrar.

    
uppsättning Lord Greatsword 19.04.2017 08:43

1 svar

2

Siffran i rött är en sentinel , en typ av droid som gav order till imperialistiska befälhavare efter Palpatines död. Devarvanaattledahögkvalificeradeimperialisterpågenomförandetav Operation: Cinder .

    
svaret ges 19.01.2018 17:28