Vilka webbplatser ska jag använda när jag letar efter närliggande restauranger när du reser? [stängd]

2

Jag har märkt att det finns många webbplatser som hjälper dig att hitta restauranger i närheten av din plats när du reser (t.ex. TripAdvisor / Platser att äta nära mig / < b> Zomato / Yelp etc ...), på de flesta av dem finns också många recensioner om restauranger, men ryktet säger att några av dem ger falska recensioner, vad jag skulle Som att veta är vilka webbplatser som är mest betrodda och ger riktiga recensioner om lokala restauranger. Jag uppskattar några användbara kommentarer, tack.

    
uppsättning Matt C. 17.04.2017 03:24

3 svar

3

De flesta av dessa tjänster är ganska bra på att klara ut falska recensioner, så du borde inte vara alltför oroad över det här. Med det sagt, om du vill vara säker på att du inte luras, undvik platser med mycket få recensioner. Även om dessa recensioner inte är falska kommer de enskilda upplevelserna att färga det övergripande resultatet mycket mer än för platser med många recensioner, vilket betyder att för platser med få recensioner är chansen att din upplevelse är markant annorlunda mycket större.

Du nämner inte om du är intresserad av ett visst geografiskt område. Generellt sett är tjänster med en mer global räckvidd och tjänster som kräver något slags verifieringssystem för sina medlemmar / granskare mer trovärdiga. Så, till exempel, TripAdvisor, vilket gör det klart i vilken utsträckning enskilda granskare har granskat andra platser, eller Foursquare, där du också kan få en uppfattning om den enskilda granskarens allmänna verksamhet, är det i allmänhet ganska trovärdigt.

Men körsträckan skiljer sig från och beror på lokal och typ av plats.

    
svaret ges 17.04.2017 04:06
0

Slutligen recensioner är minoritetens åsikt. Antalet personer som åt på en restaurang, sov på ett hotell, handlade i en butik och sedan granskade den där platsen är bara en liten andel av företagets kunder. Och när du faktor det med förväntningar, minskar värdet av recensioner ännu längre.

Personligen lägger jag större tro på recensioner av restauranger av lokalbefolkningen, över recensioner av turister. Lokalbefolkningen tenderar att ha försökt ett antal lokala restauranger och basera sina recensioner på lokala standarder. Turister brukar ha varit där en gång och försökte bara ett par fläckar och därmed jämföra det med recensioner som de läste och deras hemstadsmat förväntningar.

De tjänster du nämner ger mestadels reala recensioner, men falska kan göra sig till de flesta översynsplattformar. Och du har siffror där "betalade" granskare ute, vem äter, sover, handlar på företagen, men får kompenseras för att skriva en bättre recension. Om du vill vara säker, när du begränsar dina val, börja titta på de ställena recensioner på olika plattformar för att göra ditt val. Men alltid bra att gå ut på middag med ett par val i åtanke, ge dem en gång innan du sitter ner.

    
svaret ges 17.04.2017 07:02
0

Det finns två faktorer här. En är att hitta restauranger nära dig och den andra är att ta reda på vilken som är bra.

Personligen är jag mest beroende av Google Maps. Med tanke på din plats (för att hitta restauranger nära var du redan är) eller sökplats (för att hitta restauranger nära var du kommer ) visas det de flesta restauranger i området. Du kan flytta kartan och det uppdateras snabbt med restauranger inom visningsområdet.

När du väl har valt en restaurang kommer det att ge dig en granskning och antalet recensioner den är baserad på. Du kan också filtrera min lägsta betyg som jag nästan alltid ställer till 4 stjärnor, diskonterar någon restaurang som inte gör det så högt.

Bland de restauranger som förblir i sökresultaten läste jag några av recensionerna för flera som har minst 50+ recensioner. Färre recensioner kan enkelt bli snedställda. Ändå är läsning viktigt eftersom människors åsikter om mat och restauranger är starkt uppfattade! En dålig recension kan enkelt skjuta ett poäng. Bara för dagar sedan gick jag till en 4,1 restaurang som hade bra recensioner och en dålig som sa att maten var för kryddig. Tja, maten var utsökt och knappt kryddig! Folkets palats skiljer sig och jag har upptäckt att många människor inte kan känna igen bra matlagning!

Genom att bara titta på 4-stjärniga poäng och högre är det som du gör mestadels att undvika dålig mat, inte att nödvändigtvis hitta bra mat av många av dem. Mina två viktigaste kritik mot Google Maps är att det finns sätt att filtrera på prisintervall och det finns inget sätt att veta vilken typ av etablering det är. En högt rankad plats kan vara en bra ta ut plats medan en annan kan vara snygging high-end restaurang, men du kan inte berätta utan att gräva djupare i resultaten.

Tidigare försökte jag TripAdvisor och Yelp. Den förra jag hittade att recensioner där av mycket dålig kvalitet och helt opålitlig. Yelp verkar ha blivit viktigt till den punkten att alla som är familj eller vän till en restaurangägare går dit för att öka resultatet, medan konkurrenter skickar sina vänner för att lägga in dåliga recensioner. Du kan ofta berätta för det faktum recensionerna är polariserade, mycket bra en dålig men inte många i mitten. En pålitlig uppsättning av recensioner ska se ut som en normal kurva med få undantag.

    
svaret ges 17.04.2017 08:29