Tekniker för homosexuella tonåringar som letar efter en pojkvän

Många homosexuella tonåringar vill vara i relationer och det är vanligt att de ställer frågan: "Hur kan jag få en pojkvän?"

Till exempel säger en homosexuell tonåring från Louisiana:

"Jag är bi men jag är verkligen inte intresserad av att träffa tjejer just nu. Jag hade bara tre hjärtskärande relationer i rad. Jag vill verkligen ha en pojkvän. ​​Inga bi / homosexuella killar här runt. Jag är 16 och bor i söder Louisiana. Jag är ok med långa avstånd och verkligen lockas av goth och emo killar. "

För en annan tonåring har problemet haft andra förväntningar än killarna han möter.

"Jag är så trött på att träffa killar online som inte vill ha ett förhållande. Jag vill ha en pojkvän så mycket just nu. Jag vet inte vad jag måste göra. Internet verkar vara den enda vägen att hitta andra homosexuella. "

Detta är bara några exempel på killar som letar efter pojkvänner från många, många tonåringar som har skrivit in på HBT-webbplatsen om att de vill ha ett förhållande.

Så vad kan dessa killar och andra som vill ha en pojkvän göra åt det? Som du säkert vet finns det ingen "one-size-fits-all" -formel för att hitta en pojkvän. Men det finns några tips som kan hjälpa den relationsinriktade tonåringen att få sin kille.

Kom ut

Om du inte är ute kommer det att bli mycket svårare att träffa killar som är homosexuella. Plus att vara ute visar en viss grad av självförtroende och förtroende är verkligen attraktivt för många människor.

Gå efter killar som är ute

Först och främst, när din förälskelse är öppet gay, vet du åtminstone att han kan vara intresserad av dig. För det andra, om du möts, behöver du inte oroa dig för att dölja ditt förhållande.

Gå efter en kille som kanske gillar dig tillbaka

Ibland är tonåringar enormt krossade på människor som bara aldrig kommer att bli en verklig möjlighet. Din homofoba klasskompis, raka förälskelse, killen med en seriös pojkvän eller din gymlärare är inte riktigt vem du ska sätta dig in på om det du verkligen vill ha är en pojkvän.

Sätt dig själv där ute

Starta en gay / rak allians. Eller gå med i ett fotbollslag eller filmklubben. Gör bara något så att du tvingas träffa fler människor än de du redan känner.

Förstå svårigheterna med online dating

Många killar hittar sina pojkvänner online, och Internet är ett bra verktyg för homosexuella tonåringar. Men att träffa någon över Internet kommer att vara lite annorlunda än att träffa någon personligen. Till exempel kastar många människor ett brett nät när de försöker träffa någon online och det är möjligt att killen som verkar vara så intresserad av att lära känna dig också skickar dessa meddelanden till en massa andra människor. Dessutom, medan människor inte alltid representerar sig ärligt i verkliga livet, är det på vissa sätt lättare att påstå sig vara någon du inte är när du inte träffar personligen.

Skynda dig inte

De flesta spenderar lite tid på att dejta och lära känna en potentiell partner innan de bestämmer sig för att gå över till pojkvän.

Nu kanske du gör allt detta och fortfarande inte har en pojkvän direkt. Snälla slå dig inte eller bli för dyster om det händer. Många tonåringar av all sexuell läggning vill ha relationer och för vissa barn händer det bara tidigare än för andra.