Vår exakt kommer Wolverines klor ut?

29

När du besvarar denna fråga Kan Wolverines klor hindras från osäkert om hans handleder är böjda? Jag kunde inte hitta någonting som faktiskt beskrev vad som orsakade Wolverines-klorna att dyka upp. Jag har sett bilder av röntgenstrålar och det verkar inte vara extra ben för att hjälpa till. Jag skulle anta att det finns extra muskler involverade men det nämns aldrig. Hans klor är en del av hans mutation som inte infogas kirurgiskt som det tidigare trodde. Så vad får dem att arbeta?

    
uppsättning Kevin Howell 25.05.2012 21:57

4 svar

26

Även om förmodligen föråldrad är detta handelskort från 1991

Tycksinnebäraattmusklernakringklornaförändradeskirurgisktförattutsträckaklorna.Dettavarföreförekomstenavbenklor.Menjagskulleantaattidénom"muskler i förlängning" är en säker satsning.

    
svaret ges 15.01.2013 20:49
35

Jag är inte säker på om detta är kanon, men jag har hittat den här ritningen här . Visas en fin utklipps teknisk ritning i mitten som visar en del muskler fästa på klorna för att flytta dem.

    
svaret ges 25.05.2012 22:23
13

Det kan vara bättre som en kommentar till någons svar, men inte säkert vilken. Detta exakta ämne illustrerades i en infografisk av Daniel Mora, som är en Costa Rica konstnär ganska känd för sin Marvel & DC art.

Du kan se hela infografiska här , men den relevanta delen snippas ut & visas nedan. Originalen är på spanska, men jag har gjort en grov översättning av texten på den här delen:

    
svaret ges 20.02.2014 03:12
6

Kommer att lägga till detta som en kommentar som svar på Kevin Howell, men det kommer att vara längre än en kommentar kommer förmodligen tillåta.

Med en fysiologisk synpunkt kommer det troligtvis att fungera mycket som musklerna gör för benet. Din quadriceps på framsidan tar ditt ben från en böjd vinkel mot en rak vinkel, och bakstommen i ryggen gör motsatsen.

Så jag skulle övertyga mig om det (kirurgiskt omarrangerade eller inte), det finns motsatta uppsättningar av muskler / senskomplex (senor förbinder muskel till ben, du har förankrings senor i varje ände av en muskel). En uppsättning slappnar av som de andra kontrakten, och klorna glider ut. Att dra tillbaka, kontraherar musklerna som den första som slappnar av.

Detta skulle också ge en bra förklaring till hur Wolverine kan styra klödenas hastighet och individualitet, precis som att du kan göra en långsam eller snabb knytnäve eller utsträcka olika fingrar från varandra. (Med undantag i olika positioner för mitten och ringen fingrarna som de delar en sena).

    
svaret ges 12.08.2013 18:25