När rökning är temperaturkonsistensen viktigare än exakt temperatur?

5

Jag röker revben i en kolrökare. rökt revben recept som jag följer instruktioner rökning av revbenen vid 225 ° F. Min rökare håller en temperatur på 215 ° F. Jag kan lägga till mer klumpkol för att höja temperaturen, men rädsla att jag kommer att sväva precis över min måltemperatur.

Jag inser att revbenen kommer att laga sig långsammare vid en lägre temperatur, men håller 225 ° F avgörande för att laga revbenen korrekt? Riskerar jag livsmedelssäkerheten genom att behålla en något lägre temperatur?

    
uppsättning ahsteele 20.09.2013 18:50

2 svar

3

När du närmar dig låga och låga matlagningsmetoder börjar ett problem som normalt inte är ett problem i snabbare matlagningsmetoder bli viktigt: hur lång tid tar maten att ta sig till säker temperatur?

Du vill att maten ska vara över 140 F (60 C) för hela matlagningsprocessen, för säkerheten, men det är inte möjligt att ha det som händer omedelbart. Därför vill du att temperaturen ska komma till den tröskeln så snabbt som möjligt, särskilt för ytan av hela köttstycken där den största risken för patogener är.

Därför vill jag uppmana dig att erta på sidan av försiktighet och säkerhet och använda extra kol i början av tillagningen tills maten når minst 140 F.

När det kommer ut ur farozonen och in i den säkra zonen, har du mycket mer frihet. Grillen är dock långt ifrån exakt. Jag skulle inte oroa mig för en 10 eller till och med 15 F skillnad. Ditt slutliga resultat kommer sannolikt att vara oskiljaktigt.

När maten är säker, om du vill låta temperaturen vara något lägre, är det dags att göra det.

    
svaret ges 20.09.2013 19:41
-2

Så länge du lagar det tillräckligt länge så att interna temperaturer når säkert nivåer än vad du har bra. Sous vide till exempel förekommer vanligtvis vid temperaturer 150 grader till exempel för nötkött.

Fläsk måste vara minst 145 grader Fahrenheit för att anses vara säker.

På en sidotal 225 är perfekt för revben. En kötttermometer är hård att använda på revben på grund av det tunna köttet och benen men menar att Baby Backs kommer att laga mat på ungefär 3-4 timmar och St. Louis kan ta ca 6. Ta upp dem med dina tang och de borde böja lätt under vikt och börja knäcka vid ytan.

    
svaret ges 23.09.2013 18:32