Varför alla ägg i TURN?

1

Så tittar på den första episoden av säsong 2 av TURN. Varför behöver spion, Culpepper, skriva på ägg? Han har en liten dold anteckningsbok och olika andra gömställen men vill använda ägg? Hela ägget gör ingen mening.

    
uppsättning blankip 21.04.2015 18:33

2 svar

1

Den främsta anledningen till att han använder ägg är att han vet att han och hans bagage kommer att sökas varje gång han går in / lämnar New York. Med tanke på att meddelandena på ägget ligger under skalet och inte syns, även om de hittas, är de mindre benägna att ta upp misstankar än en anteckningsbok eller bokstäver - särskilt om nämnda dokument är i kryptering.

Jag tror också att det här delvis är, antingen förskuggning eller ett spel om hur John André historiskt fångades - på grund av dokument som döljs i hans strumpor.

Du kanske också vill överväga att detta är ett spionprogram som körs och skrivits av samma personer som Nikita inte är en berömd berömd historisk logik och stämmer överens med faktiska element. :) Och de gillade egentligen verkligen att ringa tillbaka till dem som började använda ägg i säsong 1, (avsnitt 6 "Mr. Culpeper").

    
svaret ges 22.05.2015 01:38
0

Jag har inte sett den här showen än. Det finns emellertid en metod där du blandar alun och vinäger och använder det som "bläck" för att skriva på ett ägg. När du har kokat och skrällt ägget visas meddelandet på äggvita. Förmodligen utvecklades detta under den spanska inkvisitionen av Giambattista della Porta .

    
svaret ges 21.04.2015 23:37