In Alien 3 är det en hund eller en tjur som blir smittad?

20

Alla fortsätter att nämna hur i Alien 3 , den första att bli smittad / ätit är en hund. Jag verkar komma ihåg att detta händer med en rottweiler. Men jag såg bara Alien 3 och ansiktsskytten dödade en tjur och utlänningen drog sig ur det. Kollar jag en regissör med en tjur istället för en hund?

    
uppsättning puk 10.01.2012 08:33

4 svar

26

Om du tittar på Assembly Cut på DVD / Bluray-uppsättningarna (motsvarande styrelsen skärs, dock Fincher vägrade att vara inblandad), det är en tjur som varelse som de går på fängelseplatsen som är den första att vara värd. Hunden var en del av studionens betydande recutting.

Det är värt att titta på Assembly-klippet, det är långt ifrån uppföljaren du hoppas på, men hundra gånger bättre än release versionen.

    
svaret ges 10.01.2012 09:48
4

Det är alltid hundens hund i vilken version jag har sett. Hunden är ett husdjur av en av de fångar. Och när utlänningen slog ut var det i en av luftventilerna, kan jag inte se en tjur som vandrar runt luftventilerna!

    
svaret ges 10.01.2012 09:01
3

Jag tittar på Alien 3-streaming och en tjur är infekterad, men första gången jag såg på det minns jag att det var en Rottweiler.

Jag tror att de ändrade den till en tjur eftersom den var mer videogen

Dog

BullvsDog

                            

                             
    
svaret ges 07.03.2014 18:33
1

Det var ursprungligen tänkt att vara en ko / ox, koen gjordes & filmade men studion bestämde sig mot det eftersom Xenomorph skulle ha varit för skrymmande och långsam. Det är därför det blev ändrat till en hund (snabbare)

Hela ideen var ett misstag i mina ögon, eftersom CGI tog mycket bort från filmen för mig.

Alien 3 som helhet var ett bra koncept "Fängelse utan vapen etc" bara dåligt avrättat.

    
svaret ges 12.06.2014 13:29