do jag måste hämta mitt bagage och checka in igen vid ankomsten till USA? [duplicera]

0

Jag kommer att resa till Buffalo, NY via Qatar flygbolag från Malaysia. Det är som K.Lumpur - > Doha - > JFK, NY-> Buffalo, NY. Jag flyger under en koddelning mellan Qatar n Jetblue från JFK till Buffalo. Måste jag återkräva mitt bagage? Jag kontrollerar allt igen vid min första ankomst till JFK flygplats?

    
uppsättning mui 13.07.2014 19:04

1 svar

-3

Så fungerar det amerikanska systemet. Du avklarar invandring och tull vid ankomstanslutningen. Du behöver ditt bagage för att passera genom tullen, så du måste kontrollera ditt bagage igen. Enligt min erfarenhet har den alltid taggats till sin slutdestination, omkontroll innebär helt enkelt att du släpper den i disk eller ibland bara ett bälte. Jag har aldrig väntat mer än 30 sekunder då när det funkade ett funktionsfel.

USA har ingen utgående gränskontroller, period. Den enda anledningen till att du ens måste visa ett pass för att komma på ett internationellt flyg är att flygbolaget inte vill komma i trubbel för att få en otillåtlig passagerare till destinationen. I tiden innan säkerhetsavbrottet som följde den 9/11 kunde du gå direkt upp till en internationell avgångsport utan pass. Även i dag har jag gått från en internationell avgångshav till utanför flygplatsen (visar ingenting alls) och tillbaka (visar mitt pass- och boardingkort - men ID och boardingkort skulle ha varit bra.)

På grund av detta finns det inget sätt att hantera transitpassagerare. Du kan inte hålla dem från att gå från porten, så du måste faktiskt erkänna dem innan du låter dem komma till den porten.

    
svaret ges 13.07.2014 20:17