Hur får man gratisbiljetter till ’conan’

Vill du vara med i publiken under en av Conan O'Briens berömda monologer på sen kväll? Du kan få plats på ett av Los Angeles-bandet, och det bästa är att biljetterna är gratis.

För att få "Conan" -biljetterna finns det några enkla steg att följa. Det är viktigt att komma ihåg att dessa biljetter är gratis och att O'Brien har många fans. Det betyder att du kanske inte får se showen direkt eller på en viss dag. Det kan ta uthållighet att få ditt namn i behållaren och göra några biljetter, men det är värt ansträngningen.

Hur får man gratisbiljetter till "conan"

"Conan" är tejpad måndag till torsdag under 42 veckor av året, så det finns gott om biljetter tillgängliga. Men eftersom de är gratis överbokar showen biljetter för att säkerställa en full publik. Det betyder att även om du har en biljett kanske du inte kan se just den showen.

  1. Begär biljetter genom att gå till online-biljettkalendern på Conans officiella webbplats. Välj ett tillgängligt datum under den månad du vill se showen och klicka på länken för att komma till formuläret för biljettbegäran. Du kan bara välja ett datum för att begära biljetter, så välj klokt.
  2. Biljetter hanteras via 1iota.com, som hanterar ett antal förfrågningar om talkshowbiljetter. Du måste skapa ett 1iota.com-konto för att få biljetter.
  3. Fyll i biljettformuläret. Var redo att ge följande information: fullständiga namn på alla som deltar, e-postadresser, postadresser och telefonnummer där du kan nås.
  4. Du kan begära upp till fyra biljetter. Om du valt att ta emot biljetter får du en biljettbekräftelse via e-post. Detta kommer att följas av ett telefonsamtal från en medlem av "Conan" publikavdelning var som helst från en till fyra veckor före bandet du begärde.
  5. "Conan" -band på Warner Bros. Studios, som ligger på 6564 Forest Lawn Drive i Los Angeles, Kalifornien.
  6. Showen är vanligtvis tejpad klockan 3:30 och sänds den kvällen.

"conan" biljettips

En av de viktigaste sakerna att komma ihåg är att biljetter till "Conan" är gratis. Detta innebär att om någon erbjuder att sälja biljetter till dig, bör du vägra. Showen kommer inte att hedra dessa biljetter, du kommer inte in i showen och du kommer att förlora pengar.

  1. Biljetter kan inte överföras och den primära biljettinnehavaren (begäran) måste vara med i gruppen när de anländer. Deltagare måste vara 16 år eller äldre och ett foto-ID krävs. Ingen med bagage, ryggsäckar eller stora påsar tas emot.
  2. Biljetter bokas veckor i förväg och förfrågningarna är tillräckligt höga för att kräva ett lotteri.
  3. Standby-biljetter finns tillgängliga för nästan alla band. Du måste ringa showens kontor (telefonnumret finns på biljettwebbplatsen) mellan 10 och 30 dagen för den show du vill delta i.