Vad behöver jag göra för att dela upp en tvättmaskin för att kunna lägga till en diskmaskin?

1

I mitt nya (1836-bara flyttat) hus har jag en tvättmaskin i en, kort, kort hall? skåp? leder från kök till badrum. Ovan är det en hylla. Planen är att flytta tvättmaskinen upp till hyllan och sätt i en diskmaskin nedan.

Så här ser det ut nu:

Tvättmaskinen är förmodligen en kallvattenkoppling + slöseri. Jag har läst att diskmaskinerna kopplar ihop varmt vatten. Kommer vi redan in i call-a-plumbers territorium?

Hylla jag vill flytta tvättmaskinen på ser ut att vara välskött, men hur kan jag få veta om det kommer att hålla en full tvättmaskin?

    
uppsättning buildsucceeded 10.02.2014 22:03

1 svar

2

I USA skulle en allmänentreprenör göra det, underleverantörer av all rörmokare till en licensierad rörmokare. Om du kan göra allt arbete som inte involverar rörmokare kan du ringa och få uppskattningar och välja en rörmokare du gillar.

Från bilden ser du ut som att du måste göra stödet starkare, med tanke på att tvättmaskinen är full av vatten och masscentrumet växlar snabbt under driften. Du måste också fästa tvättmaskinen på bäraren så att den inte vibrerar och faller till golvet.

    
svaret ges 10.02.2014 22:33