How är det sannolikt polerat betong, dekorativt betongbeläggning eller epoxydolv att delaminera om vårt hus översvämmer?

0

Vårt hus översvämmade nyligen och min fru och jag tittar på olika golvalternativ. Vi överväger betonggolv, men jag har några frågor om hur sannolikt varje ska stå upp till en ny översvämning.

Vårt hus har historiskt aldrig översvämmat, och det här är första gången, men jag vill ha en trygghet om att om det händer igen kommer jag att få den minsta oro.

Från vad jag har sett verkar det som att polerad betong har liten eller ingen risk för delaminering, betongbeläggning verkar ha motsägelsefull information och epoxi verkar vara lika benägen att översvämningsskador som linoleum kan vara.

Hur troligt är dessa att delaminera i översvämningar? Jag pratar inte om en toalett som överflödar men ganska naturkatastrof. Vårt hus är betongbetong och hade cirka 2 fot vatten mellan 36 och 48 timmar.

    
uppsättning Stacy Vicknair 05.10.2016 17:20

1 svar

1

Om du redan har ett betonggolv, ha det avtagna, polerade och färgade. Det kommer att stanna även om huset går bort.

En yta som är väl bundet till det befintliga golvet kommer att hänga in där ganska tufft, men golvet kommer också att bli avskalat så att det är lika bra.

    
svaret ges 06.10.2016 06:18