Vilka är polisprocedurer i Frankrike när offret är en resenär?

8

Jag har en vän som åkte till Frankrike för några dagar sedan. Nu har jag fått följande meddelande från en vän till henne:

"Hej jag är Amandas vän (fiktivt namn) och jag fick ett samtal från var hon informerar om att hon är på sjukhuset att hon är skadad på ett sjukhus"

Jag bad om detaljer ...

"Allt jag vet är att hon är fysiskt skadad, hon sa också att du skulle veta vad som hände, de (sjukhuspersonalen) vet inte vad som hände"

Och ja, jag vet vad som hände, men det här är polisfrågan (detaljer borttagna)

Guy jag misstänker har redan arresterats i mitt land och jag söker polisen här, jag vill hitta ett sätt att informera den franska polisen innan han lämnar landet.

Jag vet inte heller hur man kontaktar den franska polisen eller ens hitta sjukhuset min vän är i, och jag talar inte franska.

Jag skulle också vilja veta vilka förutsättningar polisen redan finns i.

    
uppsättning 32421243 19.08.2014 23:04

2 svar

4

I det första steget skulle du ta emot det e-postmeddelande du fick till polisen och berätta för dem din historia. Om polisen i ditt land letar efter någon och du ger dem en bra anledning att tro att en avskedad person är i Frankrike, kommer de att veta vad man ska göra.

Det finns ett globalt datanät som förbinder polisavdelningar i de deltagande länderna. och om de tycker det är lämpligt kommer de att använda det. Andra har nämnt att kontakta ditt konsulat i Frankrike. Det är också en bra idé, men notera att sjukhuset skulle ha anmält polisen eller konsulatet som ett ärende.

    
svaret ges 20.08.2014 10:32
3

Det visar sig att var en bluff för att få pengar från mig, men det var jag inte förväntat att min "vän" var bluff .

>
  • Hon rakade håret för att berätta för människor att hon hade cancer
  • Hon mjukade sig för att säga att hon var upprörd
  • Hon tog lite drog för att göra bröstet till mjölk så att hon kunde säga att hon blev gravid från våldtäkt
  • Hon hade ordentlig dressing för att dölja hennes bråck ( länk ) så att hon bara kunde visa den när det är lämpligt att motivera en aggressionshistoria
  • och så vidare
  • Hennes familj stöder också henne med hus och människor att stödja sina lögner, som agerar.
  • Hon bad sällan om pengar, hon fortsatte att göra det tills du bestämde dig för att hjälpa henne att betala hypotetisk lawer och medicin (var i mitt fall var omkring en månad).

Eftersom jag inte vill ha mitt namn mot ett gäng som vet vart jag bor, försökte jag göra en anonym delning på polisen, men de svarade helt enkelt att de inte kan göra någonting utan att någon undertecknar delningen och till och med om jag gjorde det är det mycket osannolikt att hon ska arresteras eftersom det här är ett "farligt brott" och de kommer inte heller att ge mig polisskydd.

Förresten bor jag i Brasilien.

    
svaret ges 11.09.2014 12:42