Tub bara läcker när den fylls och pluggen tas bort

2

mina hyresgäster ringde att vatten häller sig från sina väggar. De bor på andra våningen. Ett nytt badkar installerades direkt ovanpå tredje våningen och har endast använts för duscha utan att vattnet droppar den senaste veckan. Badkaret fylldes och när avloppet öppnades, var det här när läckan inträffade. De duschade nästa dag och ingen vattenläckage. Endast när stor volym på en gång för att tömma. Finns det något överflöde som inte kan hantera all denna volym / tryck? Tack. Jill

    
uppsättning Jill 11.02.2016 12:34

2 svar

2

Det finns inget tryck / översvämning inuti väggarna som skulle förklara detta. Det finns ett badkarflöde som ansluter till samma avloppsledningar, och på grund av sin position kan de delvis relateras till det faktiska problemet.

Detta tyder på att avloppsledningarna har en läcka, sannolikt en dålig limförening på toppen av avloppsledningen nära fällan. Om det finns någon partiell blockering längre ner i avloppet som skulle förvärra denna fråga. Bubbelflödet är också anslutet på toppen av dessa avloppsledningar, och om det är felaktigt anslutet, skulle det vara ett annat exempel på en dålig ledning på toppen av avloppsledningen.

Du måste öppna väggen eller taket nedan för att hitta och korrigera den här dåliga avloppsledningen.

    
svaret ges 11.02.2016 13:04
2

Det kan vara ett dåligt monterat avloppsuttag i badet.

När plastbubblor fylls med vatten ändrar de formen något på grund av den stora vikten av vatten. Detta kan flytta anslutningarna till avloppsröret något.

Det kan också bara bero på det högre trycket på ett badkar med vatten och högre flödeshastigheter vid avrinning.

Avfallsanslutningen måste avlägsnas och rengöras noggrant.

    
svaret ges 11.02.2016 13:05