Vad hände exakt med hela Lars-saken?

1

Jag förstår inte helt vad som hände med Fry går tillbaka i tiden och stannade där när han blev Lars. Vi ser också att han stannade i framtiden. Kan någon snälla förklara hur det här är möjligt?

    
uppsättning Garrett Washburn 04.07.2012 01:52

2 svar

1

Fry reser sig i tid till 1 januari 2000 och hittar I.C Weiner pizza. Pizzaen är kall så att han skapar en kopia av sig själv (Lars) för att få det när det var varmt.

Dubblet går tillbaka till arbetet på Panucci's Pizza och bestämmer sig sedan för att hyra lägenheten ovanför affären. Han jobbar där i 3 år när han bestämmer sig för att få ett jobb som hjälper den sorgliga narwalen Leelu som inte äter.

Fry var den enda personen som kunde få narvan att äta och de blev väldigt nära.

2010 måste han sätta Leelu fri i havet. Fry saknade Leelu så mycket han hyr ett skepp för att hitta ut och hitta henne. Efter 2 års sökning finner han henne, men hon vill vara fri med manen narwhal.

Fry återvänder till hans lägenhet där Bender försöker döda honom. Frys hår fångades i brand och han lungor förgiftades av rök. Det här är när han upptäckte att han var Lars Fillmore.

Han går snabbt tillbaka till Cryogenics Lab, där han fryser sig i Michellels rör i 990 år. Han vaknar år 3002 med sitt nya namn och jobbar på huvudmuseet där han möter Leela när Hermes sätts i en burk.

Hermes får sin kropp tillbaka med en tids paradox duplikat. Professorn förklarar att dessa dubblett är dömda att dö.

Lars och Leela håller på att gifta sig när Hermes kropp krossades. Lars inser att han också är en tidsparadox duplikat så han avbryter bröllopet.

En dubblett bender självdestrukter dödar Nudars och Lars.

    
svaret ges 04.07.2012 11:29
1

Tidslinjen är lite rörig, men i huvudsak finns det två Frys, som vi ska kalla "Fry" och "Lars".

Lars splittrade sig från Fry, blev en dubblett, när han valde inte att gå tillbaka i tid för pizza efter att ha besegrat Bender och hamnade i det förflutna.

Fry å andra sidan åt pizzaen och gömde sedan i sitt eget rör och återvände till framtiden.

Det finns mer Frys på brädet på vissa punkter, men de är alla pre-split Frys, och är alla på vägen för att bli den verkliga (icke-duplicerade) Fry.

Larss vägran att leka med tiden är, hilariously, vad som gör att han blir en paradox-time-duplikat i första hand.

Snabbspolning 12 år och Bender bränner Larss lägenhet, vilket gör att Fry inser att han var Lars hela tiden, och fick honom att skynda sig för att resa framåt i tid för att återförenas med Leela.

Redigera: Som en förtydligande: Ingen version av Fry stannade i framtiden; men huvudtidslinjen Fry reste till det förflutna och kom strax tillbaka.

    
svaret ges 04.07.2012 12:33