Vilka flygbolag tillåter in-cabin-husdjur på transatlantiska flyg?

16

Jag skulle vilja ta med min lilla hund på en flygning från USA till Tyskland som "fortsätt" (in-cabin).

Tydligen tillåter varken kontinentala flygbolag eller amerikanska flygbolag in-cabin-husdjur på flyg från USA till Europa.

Vilka flygbolag tillåter husdjurshushåll på flyg från USA till Europa?

[cross-posted: länk ]

    
uppsättning nibot 20.10.2011 03:40

3 svar

16

Jag spenderade ungefär hälften av dagen igår och bokade mina flygningar. Här är informationen jag hittade:

  • Flygbolag som inte tillåter husdjursdjur på transatlantiska flygningar: Amerikanska, Continental, US Airways

  • Flygbolag som gör tillåter husdjursdjur på transatlantiska flyg: Delta, Lufthansa, United

Dessa är personligt verifierade genom att ringa flygbolagen och genom att ta min hund till Tyskland från Frankfurt på Lufthansa.

    
svaret ges 20.10.2011 22:25
6

Det ser ut som United Will, men du måste dubbla kontrollen som de nämner på en annan sida som vissa plan och rutter inte kan acceptera husdjurshytt.

United avgifter för husdjur

Allmänna United-information om husdjur

    
svaret ges 20.10.2011 03:52
6

United accepterar endast transatlantiska husdjur ombord i lasthållaren. United tillåter små katter / hundar i stugan men du måste vara i ekonomi och sitta vid ett fönster. Inga i stuga djur tillåtna i Business / 1st Class, på grund av otillräckliga sittkonfigurationer för sitsförvaring [747/757/767/777].

Air France accepterar husdjurshushåll för att korsa dammen med förhandsgodkännande från telefonförsäljningstjänsten. Hundar / katter som väger mindre än 6 kg / kg (inklusive transportväska eller behållare).

Lufthansa tillåter också i stuga husdjur [Hundar / Katter / Friter] för 8kg / 17,6lbs totalt för djur & bärare kombinerad.

Jag vet inte om sittplatser för AF och om det bara finns en särskild klass som du kan ta med ditt husdjur till, men Lufthansa tillåter ditt husdjur att följa med dig i alla klasser! Se bara till att du ringer dem först innan du klickar på din biljettpris online, och de kommer att berätta om det finns tillgänglighet på ditt valda flyg [s] för ditt husdjur i stugan.

    
svaret ges 25.08.2012 00:24