Är inte Skaro fast i tidskriget?

11

Jag såg prekeln till Daleks asyl, och i doktorn berättas doktorn att gå till Skaro.

 

Är inte Skaro fast i den tidbubbla som doktorn skapade för att isolera tidskriget från resten av universum?

Hur kan han åka dit?

    
uppsättning The Doctor 05.09.2012 21:57

2 svar

12

Svaret är överraskande att är nej det var inte .

Den enda anledningen till att Gallifrey var timelocked var att förhindra Rassilon från att inleda den ultimata sanktionen som skulle utplåna allt liv i universum och orsaka en uppstigning av Time Lords att vara varelser av ren kännedom snarare än organiskt liv såväl som att förstöra Time själv.

Den åttonde (eller möjligen nionde) doktorns användning av ögonblicket larmade alla andra Time Lords (bar doktorn och mästaren som sprang bort från kriget av rädsla och trummis i huvudet), Daleks, rädslorna släpptes av båda sidor, såsom Nightmare Child, liksom Gallifrey där Ultimate Sanction var belägen.

Skaro hade redan blivit ett ödemark vid denna tidpunkt och var endast Dalek huvudstad. Således hade doktorn ingen anledning att låsa den. De använde främst sina rymdskepp för att röra sig och samlas, vilket visas i Stolet Jorden och Journey's End och igen i Daleks asyl. Även om parlamentsskipet är antingen en ny kanon eller en retcon som Daleks endast ska svara på Högsta Dalek / Kejsare Dalek istället för att debattera i parlamentet.

    
svaret ges 05.09.2012 22:06
-1

Min teori är att tidskriget är tidslåst men alla händelser som hände före krigets gång på skaro och gallifrey är inte tidslåsta. Så det här avsnittet på en whoniverse tidslinje skulle ha ägt rum före kriget.

    
svaret ges 07.07.2013 17:56