Varför lagrade de vapen i skolan?

2

I Dead Poets Society (1989) , i skolan, varför är de lagra dessa vapen i en showcase?

    
uppsättning user41797 03.10.2016 13:58

1 svar

6

Den aktuella skolan är en fiktiv privatskola. Som sådan är inte restriktionerna och lagarna för offentliga skolor densamma.

Tänk också på att döda poetarsamhället också kom ut ett helt decennium före Columbine High School-incidenten, vilket verkligen är ett riktmärke i det att skolmord inte var obekvämd, de hade inte varit så allmänt publicerade och brutalt genomförda .

Tillbaka till skolan ... I privata skolor som den som avbildas är det inte ovanligt att en lärare visar lite av sig själv. Deras lustar. Deras hobbyer. Det är ganska klart att den ifrågavarande läraren var en pistolentusiast och hade flera pistoler som visades, från nuvarande mindre skjutvapen till större revolutionskrigstiders musketer. Du kan se att var och en är märkt, men det är omöjligt att läsa taggarna. Jag är säker på att andra lärarkontor kan ha visat en artropoder samling eller något annat som ger dig lite inblick i vem läraren är och vad den lärarens passion är.

Idag kan de ha varit mer sympatiska mot skolvåld och ändrade vad som var på kontoret, men när filmen kom ut är jag säker på att det var helt acceptabelt.

Så, för att pakka upp det, blir dessa gevär inte "lagrade" i presentationer, de visas "i showcase".

    
svaret ges 03.10.2016 15:08