Jag är en kenyansk medborgare med en utgått amerikanska visum, som vill flyga till Kenya utan att ordna transitvisum. Hur kan jag göra det?

4

Jag är en kenyansk medborgare och mitt amerikanska visum utgick i december 2015. Jag gick hem till Kenya via London och vid Boston Logans flygplats nekades jag att få komma ombord på planet som de sa att jag inte kan transitera genom London med en utgått amerikanska visum. Jag går tillbaka till Kenya för att få dem förnyade, så vilka länder kan jag genomgå genom att London nu är ute? Jag måste resa så snart som möjligt och vet verkligen inte vad jag ska göra.

    
uppsättning miral patel 10.05.2016 02:16

3 svar

4

Ett alternativ kan vara att resa genom Dubai. Från Förenade Arabemiratenes visumpolitik :

Passengers on all international airlines may enter the United Arab Emirates for 96 hours after obtaining a transit visa at the airport. The time difference between the two flights must be over 8 hours and the passenger must continue to a third destination. Passengers also must have a hotel booking. 1

Det finns direkta flyg från Boston till Dubai, och från Dubai till Nairobi.

    
svaret ges 10.05.2016 02:34
1

Du kan resa genom Schengenområdet utan visum, förutsatt att du inte behöver byta flygplatser. Det finns flera möjliga resvägar som passerar genom olika punkter i Schengen.

Du kan också resa genom Doha, Qatar (fråga BA om de kan boka detta för dig eftersom det är på en allianspartner Qatar Airways); Dubai, Förenade Arabemiraten; Istanbul, Turkiet; och nästan någon annanstans förutom Storbritannien.

    
svaret ges 10.05.2016 15:54