Vilken röd peppar ska du använda?

1

Jag gör musselsoppa och receptet kräver svartpeppar, salt, persilja och rödpeppar (1/2 t). Ska jag använda markcayanne peppar eller röda paprikor flingor?

    
uppsättning Sara 24.12.2014 14:24

1 svar

1

De flesta recept som jag har sett för clam chowder föreslår att du tillsätter salt och svart (eller vit) peppar innan du serverar tillsammans med en sprinkling av hackad / malet persilja (antingen med musslorna eller som en garnering). En touch av vitpeppar i krämbaserade rätter kan vara ett underbart tillägg.

Jag har aldrig sett ett recept på clam chowder som innehåller cayenne peppar eller peppar flingor - jag skulle tro att värmen i valfri ordning skulle fungera mot känsliga smaker av musslor och grädde (och även om du gjorde Manhattan-versionen med tomater, den skålen är typiskt briny och salig - inte vad jag skulle kalla kryddig).

Är det möjligt att receptet skulle kunna referera till paprika? Om så är fallet, bör en liten bit av mild paprika som används som garnering på toppen när du serverar clam chowder vara bra, men kom ihåg att lite av det kan gå långt i en smakfullt smaksatt maträtt.

    
svaret ges 24.12.2014 15:25