light fixtur utan ström

0

Vi installerar en lampa i mitt kök, det är en gammal armatur som var mina farmor. När vi hakade allt upp först arbetade ljuset och allting på den kretsen fungerade också (badrum, tvättstuga och eldstrålkastare och ventiler). Vi kopplade bara löst allt i början för att se till att det fungerade, och det gjorde det. Men efter att vi dragit allt ner, tryckte alla ledningarna tillbaka i lådan och knuffade allt upp, lampan fungerar inte nu. Så vi öppnade allt igen upp igen men det finns inget märkbart fel med det. Inga utsatta ledningar och alla trådmuttrar är fasta. Vi hakade mätaren upp till varje tråd (det var 4 vita och 4 svarta) och det finns ingen ström som kommer igenom någon av dem. Vi kollade för att försäkra sig om att kretsen inte gick ut, vilket det inte gjorde. Vi kopplade den till samma ledningar som den ursprungliga fixturen var knuten till, och som sagt sa allt som fungerade när det var löst fastsatt. Några idéer vad kan vara problemet? Tack på förhand för hjälp

    
uppsättning Jason 14.07.2018 22:36

1 svar

0

En tråd kan bryta på muttern och kopplas bort - du har 4 ledningar - så jag undrar kabelnötstorleken om den är för liten.

Hade armaturen strängade kablar eller var det solid?

Jag antar att dina kablar inte längre är anslutna om en tråd bröt eller en slängde ner till isoleringen av en annan.

Du uppgav att du har 4 vita och 4 svarta - trådnötter för fixturer kommer normalt att stödja 3 trådar med korrekt mätare och det är en sträcka för att få 4 ledningar i dem - utan att ändra storlek på trådmuttern.

Koppla bort kabelnötterna, koppla ihop kablarna och sätt tillbaka kabelnötterna ..

Tänk inte på det här - det fungerade en gång redan (alla lampor brann ut på en gång - förmodligen inte. När du pressade trådarna i lådan (8 trådar trånga uppe) så fungerade det inte. Din trådnötter behöver nog en uppstorlek.

    
svaret ges 15.07.2018 01:05