Varför tog polisen beslutet?

2

I slutet av den franska filmen Polisse dödar en polis sig själv när hon får främjas och hon märker att hennes medarbetare inte "bryr sig" men jag är säker på att det fanns många pre-faktorer jag saknade under filmen. Men vad var de?

Jag kände att hon kanske aldrig behandlade sitt eget barndomsmissbruk och den unge pojken nära slutet påminde henne om hennes smärta. Är det troligtvis den enda anledningen eller var det mer jag kanske har förbisedt?

    
uppsättning verve 26.08.2013 06:30

1 svar

1

Hon dödade sig själv för att hon inte kunde hantera hennes boulimia längre, hon var singel (hennes förlovade lämnade henne på grund av hennes boulimia och för att han inte kunde stödja henne längre), hon kunde inte ha barn och vid slutet, hon hade inga vänner längre. Det var därför hon begick självmord! Jag tror inte att hon har blivit misshandlad, hon agerade konstigt när den lilla killen pratade om sin lärare eftersom hon tvivlade: är det möjligt för ett barn att verkligen älska en vuxen? Måste hon verkligen straffa mannen? Är han verkligen en dålig kille?

    
svaret ges 30.09.2013 17:04