Vilka Hulk-titlar är bra för en nybörjare?

5

Jag är en komisk nybörjare i allmänhet och jag hämtade bara Hulk Essential Volume 1 (I.H 1-6, Tales to Astonish 60-91 inside). Jag gillar det hittills.

Men kontinuiteten hos många av dessa äldre serier hotar att alienera nya läsare som mig från att läsa den här fantastiska typen av medium ... Så här är den verkliga frågan:

Ska jag fortsätta läsa Hulks viktiga volymer för en bra bakgrund på Hulk? Eller kan jag hoppa i de nyare volymerna, eller blir jag lite förvirrad eftersom jag saknar någon bakgrund (men kan fortfarande njuta av det)?

Så: Var är det bäst för mig att börja?

Obs!
Jag vill också lära mig mer om Betty för att jag tittade upp henne och uppenbarligen dog hon ....
och sälja Hulk: Grå verkar som en bra historia och mer djupgående än det ursprungliga Hulk-ursprunget ....)

    
uppsättning Tayler 26.04.2013 23:17

1 svar

2

Jag skulle rekommendera Peter Davids lopp som började med nummer 331, det var enligt min mening den bästa historien på länge. Utgåvorna 331 till 346 var mestadels penciled av Todd McFarlane innan han blev känd

Senarekomenännubättrekonstnärombord,nämligenDaleKeownfrånnummer367till398medvissaavbrott.DetärunderdennakörningsomDavidförklaradedemångafärgernaochpersonligheternaiHulken,jagkommerinteattförstöradet,mendetärverkligenlysande.

Efter denna körning tror jag att Hulk Comic förlorade sitt intresse tills World War Hulk, en fantastisk episk, välskriven och vackert penciled.

Hoppas det hjälper: -)

    
svaret ges 09.05.2013 01:42