Varför är kålknäckningen och toalettgungningen?

5

Vi betalade mycket pengar för att få vårt badrum släckt och redone. Efter flera problem med entreprenören återlämnar inte samtal för att korrigera ojämnt arbete, vi är förlorade. Jag är inte säker på om duschen var kaklade ordentligt (eller toaletten sitter rätt för den delen - det stenar hela tiden). Caulking har kommit ifrån varandra så många gånger redan. Tvålfatet föll av väggen. Handduksstången var recaulked, tillsammans med badkarets botten, där plattan möts. Varje par månader drar det sig ifrån eller sprickor öppnas. Varför händer det här? Vi har en fläkt och entreprenören kollade det, det ventilerar, så tro inte att det är en fuktfråga.

    
uppsättning Meghan Turley 14.01.2012 05:13

1 svar

12

Du har inget problem med caulking, du har en strukturell. Väggarna och golvet borde inte röra sig så mycket att caulk sprickor. Och caulk är inte ett lim för att hålla tvålfatet eller handduksbaren. Slutligen indikerar en gungad toalett att golvet antingen inte är korrekt jämnt eller att det inte är strukturellt ljud. Om det här är de problem du märker, kan du vara säker på att det finns mycket allvarligare problem du inte ser.

Du vill inte ha den entreprenören tillbaka i ditt hus för att åtgärda dessa problem. Du vill stämma dem för grov oaktsamhet och att få någon som vet vad de gör för att komma in och fixa det. För att fixa det rätt krävs det att du sätter på ditt badrum igen och börjar om från början.

    
svaret ges 14.01.2012 14:16