Hur hittar man människor att göra långa vandringar?

8

Jag hoppas att göra toppen klättra på Gunung Mulu National Park. Tyvärr krävs en guide, och det finns ett 3-personers minimum. Eftersom bara 30-40 personer klättrar detta varje år, bara visar upp på parkens huvudkontor och hoppas på det bästa är förmodligen inte på jobbet.

Vilka resurser finns tillgängliga för att hitta andra människor att göra sådana långa guidade vandringar?

    
uppsättning Roddy of the Frozen Peas 29.04.2016 15:11

1 svar

6

En möjlighet du har är att hitta en vandringsklubb. Det finns några över hela världen och det är där du säkert hittar de mest involverade vandrare, de som är redo att investera pengar på långa vandringsturer, långt hemifrån. De flesta av dessa klubbar har onlineforum eller någon form av reklambräda där folk skulle skicka in någon klättringspartners sökannons. De organiserar också dessa långa vandringsturer.

Problemet är fortfarande att resan du verkar ha i åtanke kräver mycket förberedelse och pengar, så planeras det flera månader i förväg, är det troligt nödvändigt.

Jag vet att det finns många klubbsektioner del av Fransk alpklubb , men de kommuniserar inte riktigt för att bilda lag . Det finns också en Alpine Club of Canada och jag fann att den amerikanska alpinklubben har en "Member Share "-programmet vars syfte är att precis hitta en klättringspartner.

Du bör försöka kontakta en av dessa klubbar och se om de har en sådan klättringspartners adboard eller organisera sådana resor.

Kontakta direkt nationalparken för att fråga om vandringsklubbar organiserar sådana resor kan också fungera.

    
svaret ges 29.04.2016 15:45