Varför kunde inte Alexandria & Defiant "läsa på" Skitter?

3

I Cell 22.6 av Worm, säger Defiant till Skitter:

“But the mistake, the tragedy in all of this, was that she didn’t get an accurate read on you. Much, I expect, for the same reason my lie detector could never seem to. She was working with bad information, and she...”

1) Vilken situation hänvisar han till när han säger att hans lögdetektor inte kunde läsa Skitter? De enda gånger jag minns honom med sin ljussensor på henne är

1) when they met on her first night out
2) when she talked to him shortly before the bank robbery
(both back when he was still Armsmaster)

Och efter återläsning ser jag ingen indikation i någon av de sektionerna som hans lögdetektor hade problem.

2) Varför skulle de inte kunna läsa henne? Vad dålig information hänvisar han till?

    
uppsättning Oblivious Sage 14.01.2016 22:16

2 svar

2

Enligt Wildbow läser Skitter Foils-tänkare henne på grund av hur hennes sinne fungerar , inklusive avlastning av känslor till henne svärm och hennes stora multitasking förmåga.

    
svaret ges 03.03.2017 00:47
1

Jag har inte solida bevis för det, men:

  • Medan de kanske är de enda tider som han uttryckligen noterade med ljussensorn, fanns det andra gånger som hon pratade med honom och lyckades ändå sätta en över på honom, till exempel fondens middag.

  • När det gäller varför de kanske har problem med att läsa den, tycker jag att det har att göra med hennes skärm. För att citera wiki , "Hon har en sekundär förmåga som ger henne ökad mental multitasking - så att hon kan ge specifika beställningar till enskilda buggar i sin svärm samtidigt. " Både Defiant och Alexandria tolkade Taylor som en mänsklig tjej, med förutsägbara tankemönster som de kunde hämta. I själva verket är hon dock en hivemind, och de ytan tankar som de plockade upp var bara toppen av isberget, så att säga. De agerade på vad de trodde var hennes huvudsakliga tänkande, medan hon fortfarande var planering under ytan.

  • svaret ges 15.01.2016 05:35