Bäst sätt att göra ett hål i betongvägg

2

Så mitt hus har betongväggar och tak. Där skulle jag behöva ta bort några stora hål som för ventiler eller ljusarmaturer. Jag tittade på en konkret hål såg som verkar vara en bra idé men jag är inte säker på att det skulle vara kvar eller vilken typ av borra att bifoga det också. Några idéer.

    
uppsättning Learner 23.10.2015 18:00

3 svar

1

Menor och andra platser hyr kärnborrar för stora hål i betong.

Det enklaste sättet är att ringa Diamond Drilling eller ett liknande företag och få dem att komma ut och borra alla dina hål för några hundra dollar.

Om du inte vill köpa en Hilti DD100 och de bitar som kostar dig mer än hundratals.

Redigera: Ledsen Jag läste bara ditt inlägg. Om du vill klippa större hål behöver du diamantbetongsågblad för en vanlig cirkelsåg. De kommer att slita ner så att du kan börja med 1 eller 2 och se hur långt det får dig. Beror på hur många hål du vill göra. Förhoppningsvis finns de tillgängliga i Ecuador.

Eller du kan beställa en som denna

Då behöver du en slädehammer, kilar, mejslar och massor av muskler.

Lycka till!

    
svaret ges 22.01.2016 03:21
0

Diamantkärnborrningarna som du länker kommer att gå igenom betong och spärr, men det kommer att behöva vatten för att gå igenom spärren. Spärren kommer att värma upp biten och förstöra diamanten utan vattenkylning.

De är gjorda för användning med en speciell borr, en kärnborrning, som vanligen har en 5/8 "gängad fastsättning (som en kvarn) i stället för en chuck som en borr. Det är inte en enkel inställning eller procedur. utrustning och bitarna är dyra.

Jag önskar att jag visste och enkelt sätt att komma igenom betong med rebar, men jag tror inte att det finns en. Dessa kärnrätter säljer för att de är vad som fungerar, om det var ett enklare sätt att de inte skulle göra dem!

    
svaret ges 23.12.2015 00:12
0

Om du borrar i betong behöver du en hammerborr och några slagbitar. För ett hål som är större än 1 "skulle jag förmodligen använda någon slags lufthammare till mejsel genom betongen. Om du kommer över spärren kan du mejla runt den och sedan klippa ut den med ett hacksågblad.

    
svaret ges 23.10.2015 19:52