När du väljer belysningsarmaturer för nybyggnation, ska jag gå integrerad eller icke-integrerad CFL? [stängd]

5

Jag gör faciliteter underhåll för ett företag i Boston, och en av våra nyare byggnader (byggd 2006) har icke-integrerade CFL-armaturer. Jag blev verkligen förvånad när jag gick till HomeDepot för att köpa några nya glödlampor och de var $ 6 till $ 10 vardera.

JagköperintegreradeCFL-lamporförvåraäldrebyggnaderochbrukarfådemtill50¢vardera.

Vad händer med det?

En lampa som inte innehåller ballasten med den är 12x dyrare än den som gör.

Jag har också fått ersätta flera av ballasterna i de icke-integrerade armaturerna som inte var billiga och en verklig smärta i nacken.

Jag har inte tittat mycket på det, men jag antar att de icke-integrerade CFL-armaturerna är dyrare än traditionella, så varför skulle någon vilja använda dem?

    
uppsättning Corey 28.02.2012 20:42

2 svar

4

Även om det här inte är en typ av fråga, kommer jag att ge det ett steg.

Först tar jag in som en inbyggd självkopplad cfl och en icke integrerad är en cfl med 2 eller 4 stift som görs för att gå i en fixtur avsedd för den lampan.

För att svara på din första fråga om nybyggnation har vissa stater lagar som säger att du måste använda de fluorescerande ballastade fixturerna (för icke-integrerade cfls) inom vissa områden. Bostäder är det i badrum och kök och utomhusljus. Jag är inte säker på kommersiella byggnader.

Alla byggnader, kommersiella och resi måste göra laddningsberäkningar (hur mycket effekt en krets kommer att använda). Medan resi kanske inte är lika viktigt att följa så strängt som kommersiellt på grund av luftkonditionering kommer effekten och kretsarna att vara närmare den maximala effekten av vad tråden och brytaren är avsedda att hantera. Om du använder en försänkt burk som använder de integrerade självbelastade cfls eller en burk med ett medium edisonuttag, slänger det här alla beräkningar ut genom fönstret.

Sätt in en försänkt burk eller en infästning med en medium bas, sedan bygga underhåll eller Harry Homeowner bryr sig inte eller vet vad som var tänkt, de kommer att göra det enklaste att använda. I resiapplikationer är det största klagomålet jag hör, när någon sätter på smink, de skulle hellre ha ett glödljus än ett cfl. Då blir 13 watt cfl en 75 watt reflektorlampa och wattagen gick upp 5 gånger plus luftkonditioneringsbördan gick precis också upp. Det är en stor sak om det görs i en kommersiell byggnad.

Ballasted fixtures använder cfl s är begränsade på vad som kan gå in dem. Vanligtvis har en 5 watt cfl samma uttag och ballast som en 7 och 9 watt. En 13 watt delar inte det är socklar eller ballast med andra armaturer. 4 stiftrör är desamma. Det är därför som det regleras att fluorescenter måste användas, kommer de endast att accepteras utan ersättare. Även fluorescerande armaturer är utformade för att få maximal ljusstyrning och effekt från dess lumen.

Människor som använder inskruvningsfluorescenterna använder dem för eftermontering från glödlampa till fluorescerande. Förmodligen är den enda fördelen med att använda skruvarna att om ballasten går illa är den en del av lampan, inte en tidskrävande karaktär, beroende på varför ballasten är. Prissättningen varierar men jag skulle också föreslå att du antingen försöker hitta en annan källa för dina lampor eller få ett konkurrenskraftigt bud och få dem att börja matcha det. Beroende på hur många byggnader du tar hand om och hur många lampor du är ansvarig för, älskar de tre stora (Sylvania, GE och Philips) att arbeta med människor i dina skor.

    
svaret ges 29.02.2012 02:40
2

För nybyggnation, välj LED.

    
svaret ges 05.12.2017 04:46