Visar barns reklamfilmer under Vuxenprogrammering

7

Jag tittade på en animerad film på TV en natt (nära midnatt) och när Det slutade en kommersiell paus, men innan den återvände till filmen skulle det leda en föräldrarådgivning. Så vi vet att det definitivt inte är för barn, men reklamen är uppenbarligen avsedda för barn (reklam för leksaker, etc.).

Kan någon ge inblick i varför ett nätverk skulle köra reklamfilmer avsedda för barn sent på kvällen under vad som är tänkt att vara en mogen film?

Mitt antagande är att när ett företag köper kommersiellt utrymme, lovar nätverket att köra kommersiella ett visst antal gånger, så nätverket sätter bara upp det i en slinga.

    
uppsättning Napoleon Wilson 26.11.2018 20:49

2 svar

12

Leksaker är avsedda för barn, men barn köper inte leksaker. Deras föräldrar gör det. Med helgdagarna kommer du att se fler annonser riktade mot föräldrar som letar efter presentförslag till sina barn.

Även om reklamfilmer själva är dyra att göra, så är den mest optimala lösningen att visa samma kommersiella på natten som du skulle visa under dagen under barnens programmering.

    
svaret ges 26.11.2018 20:53
1

Kommersiell plats köps för specifika program . Du betalar en premie att flyga en kommersiell under ett prime-tidsprogram, eller ett program med ett stort Nielsen-betyg. Till exempel sist visste jag att det kostade $ 2M + att flyga en kommersiell under Super Bowl och $ 500K + för att köra en under Friends (när det fortfarande var nya episoder). Så reklamfilm inte bara slumpmässigt luft i en slinga, de är programmerade att flyga vid specifika tider.

De aktuella reklamfilmerna var avsedda för post-prime-tidning, sålunda riktade mot föräldrarna som köpte leksaker till barn.

    
svaret ges 19.12.2018 21:12