Skulle någon inte vara överens med att "Gale Bertram var en av Röda Johannes Man"?

3

Jag har tvivel om Gale Bertram som en av Röda Johns män . Den främsta anledningen är i den tredje säsongen, sista avsnittet "Jordgubbar och grädde (Del II)".

I detta avsnitt är de misstänkta:

 • Brenda Shettrick, CBI Media Relations
 • Osvaldo 'Oscar' Ardiles, advokatassistent
 • Gale Bertram, chef för CBI
 • Craig O'Laughlin från FBI
 • Jane misstänker också LaRoche, men bara Craig O'Laughlin försökte döda Hightower. Om Gale Bertram var en av Röda Johns män, varför försökte han inte döda Hightower?

      
  uppsättning Naive 07.10.2014 15:02

  1 svar

  4

  Han var inte en av Röda Johns män. Han var en del av Röda Johns korrupta organisation. Som du ser i episoden där Jane dödade Red John och episoden innan det, är Bertram en del av den organisationen och försöker döda Jane för att han fick reda på organisationen och några av dess medlemmar. Det avslöjas att de tre punkterna tatuering är organisationen och dessa människor har denna tatuering: Gale Bertram, Sheriff McAllister och FBI Agent Reede Smith. Så du får reda på att en av dessa tre kan vara Red John, men strax innan det avslöjas vem Red John är, blir Bertram sköt av Red Johns angripare. Så han är inte en av Röda Johns män och han vet inte vem Röda John verkligen är.

      
  svaret ges 08.10.2014 09:55