How kan jag räkna ut varför min elräkning är så hög? [duplicera]

0

Jag har två bostäder (läs lägenhet eller lägenhet) i två olika byggnader några kvarter från varandra. Hemmen är lika stora, men hemmet 1 får en stor elräkning medan hemmet 2 får 1/5 elräkningen.

Jag har talat med några elektriker och de har berättat för mig att detta kan vara på grund av några anledningar.

 • Hem En har en kabelfråga där en av mina granners hem är kopplad till minen. Har stängt av alla mina apparater och mätaren saktar ner till ett nära stopp - jag är inte helt säker på om den ska sluta helt eller snurra långsamt när allt är avstått? Även om ringen snurrar när allt är avstått antar jag att det långa spinnet lägger till några enheter på min faktura i slutet av månaden?

 • Det finns en jordningsproblem. Jag har tydligen fått några kretsar installerade som

 • Mätaren är busted (se punkt nummer 1).

 • Några andra gissningar?

      
  uppsättning letterhead 15.04.2014 15:06

  1 svar

  0

  Vid FAR är det bästa alternativet för faktureringsfrågor och klagomål att ringa din POCO (kraftbolag). I mitt område tar de höga kvotkvoter mycket allvarligt och skickar ut en representant ut snabbt.

  Saker som detta är absolut INTE jordning / jordningsproblem. Det är möjligt att det är ett neutralt problem och grunden har blivit en del av frågan på så sätt, men jordning har inget att göra med det dagliga driften av det elektriska systemet.

      
  svaret ges 16.04.2014 01:32