Vart kommer min invandring att hållas i USA om jag bara hade anslutit flyg i USA? [stängd]

1

Hej killar jag flyttar permanent (migrerar) till USA. Jag flyger från Mumbai till Charlotte via Dubai och New York. Så kan jag immigrera i Charlotte? Eller jag måste till New York. I New York har jag 2 timmar och 30 min.

    
uppsättning Tilak Patel 24.03.2018 12:54

1 svar

2

Du kommer att passera genom invandring vid ankomst i New York.

Tänk på: Flygningen från New York till Charlotte kommer att vara full av amerikaner som reser internt i USA och inte har tagit sitt pass. (De flesta amerikaner har inte har ett pass). Det skulle inte finnas något sätt för myndigheterna att ge dig ut för att kontrollera när du lämnar det planet utan att kontrollera alla , vilket inte borde hända för ett inrikesflyg.

Så den universella regeln är att du måste skicka immigrationsinspektion innan du kommer att blanda med människor som redan är i landet. (Faktum är att USA följer den ännu enklare regeln att alla landning på ett internationellt flyg kommer att kontrolleras, oavsett var de går efteråt).

Beroende på vilken flygplats i New York och tid på dagen, kan 2,5 timmar köra den nära - men om dina biljetter är på en enda bokning kommer flygbolaget att sätta dig på ett senare plan till Charlotte om du är försenad av invandringslinjer.

    
svaret ges 24.03.2018 14:04