How kraftfull är Cody Travers?

4

Hur stark är Cody från Final Fight och Street Fighter universum inom kanonens historia?

Cody är en karaktär som har visat sig utföra övernaturliga krafter av styrka, såsom rivning av försvagade betongväggar genom att slå dem och generera tornador med sina nävar . Han var också en femte graders karate svart bälte (betraktad som en "mästare" under de flesta rankningssystem) före händelserna vid hans första framträdande i Final Fight 1. Men på grund av Final Fight-förgreningsmekanik som spelserie och teoretisk karaktär av Street Fighter kan det vara svårt att hitta officiella källor på vilka andra tecken i hans universum han har eller kan klara sig.

Även om tecken inom kampspel som Street Fighter IV är balanserade för att vara relativt lika för spelets skull, varierar deras kanonstyrkor mycket mer diversifierat i serien av serien. Det har blivit underförstått genom stridsdialog att Cody avsiktligt håller fast från att kämpa till sin fulla potential tack vare både hans utåt lata attityd, liksom hans handbojor , som han är kan avlägsna vid viljan men väljer att bära under slagsmål för att avsiktligt handikappa sig själv.

Hur mycket styrka kan han bära? Hur mycket håller han tillbaka? Hur jämför han med extremt kraftfulla tecken som Akuma och Oro?

    
uppsättning Southpaw Hare 19.04.2013 01:33

2 svar

2

Cody styrka är svår att beräkna eftersom han inte har några kända saker utanför Final Fight. Capcom var smart nog att göra allt speculerat med honom genom att inte ha honom slåss någon som helst som helst i någon av hans berättelser eller få någon att kämpa med honom.

Vi vet att han kan besegra Guy of the Bushin och Guy har även gett M. Bison problem förut så vi kan jämföra det sättet. Vi vet också att han i sin vinnotal är imponerad av Ryu (Men det kan bero på att Ryu är en kämpe som inte håller tillbaka och Cody skulle vara väldigt intresserad av en kämpe som kan kämpa bra och slösa inte tid). Hans vinnande citat säger också hur orimligt han är med mörk hadou (Men det behöver inte nödvändigtvis vara på grund av sin maktnivå, men det kan baseras på det faktum att det är ont och trots att Cody är en bitter man, han visar sig att ogillar väldigt mycket som han gör ursäkter för att kämpa mot onda motståndare).

När man står inför Oni, säger Oni att om Cody inte hindrar sig själv att Cody sannolikt skulle överleva sin kamp (vilket inte är något Oni säger till någon annan). Alla dessa ger spekulationer om att Cody är stark, möjligen starkare än Ryu; förmodligen på Akumas eller Oros nivå. Men eftersom det är spekulation, kan vi bara anta att han är så stark.

För allt vi vet kan Guy känna sig ledsen för honom och förstör honom inte fullständigt i en kamp och dessa citat kan ta på sig från Cody till sin motståndare, förutsatt att han vinner (Eftersom nästan varje karaktär har vunnit citat om hur bra de är är, även Dan. I själva verket är Seans vinnande citat mot Oro: "Du är en bra gammal man. Du har visat mig hur man besegrar en värdelös motståndare. " Vi vet alla att Sean inte skulle även göra Oros radar).

Så alla Cody är icke-kanonspekulation. Kan han vara lika stark som Akuma? Kanske. Eller kanske är de enda kämparna som han har stött på sedan flykting fängelse var värdelösa kramar och det är därför han är så uttråkad hela tiden.

    
svaret ges 01.11.2017 03:22
1

Även om detta anses vara åsikt är min matematik baserad på street fighter-encyklopedi, som många anser icke-kanon, men det närmaste jag kunde visa dig jämförs med Ryu när det gäller fysiska prestationer (längst ner är länken där beräkningarna baseras av).

  • Jag har tittat på den sten som Ryu bär och det verkar som att den sten som han bär är 30 ton, vilket är 60000 lbs.
  • Cody kan bryta ner en 50cm vägg som konverterar till 19.6inches, fängelset som användes på exemplets hemsida visade att du var 6 tum tjock, vilket är 3 gånger mindre än vad Cody kan bryta.

Så ta 320 och gånger det med 3 = 960 gånger det med 10 lbf (vikt av jackhammer) = 9600, gånger det med 2 för båda Codys händer som är 19200. Nu är det när du lyfter upp något mest av din kraft kommer från dina ben och är att benen i allmänhet är 1-3 gånger starkare än dina armar, jag ger Cody fördelen med tvivel och säger att hans ben är två gånger starkare och eftersom Cody har 2 ben som hade var 38400 med båda hans ben kombinera, och än lägger armarna till ekvationen som skulle vara 57600 lbs + vi kunde lägga tillbaka styrka men låter lämna den här.

Så jag kunde se Cody lyfta stenaren på 60000 lbs om vi säger att han kan måla 57600 lbs utan att lägga till sin ryggstyrka eller något annat. Jag ser Cody som ovan Ryu, förmodligen samma nivå som ond Ryu eller lite lägre men troligen under Akuma, även om jag inte lade till detta i ekvationen skulle jag vilja påpeka att Cody håller fast vid att använda handbojor. Nu finns det många hatare som säger hur länge handbojorna är. Webbplatser som den här förklarar hur mycket de kan skada. Om du tycker att det här är felaktig känsla gratis att lämna en kommentar.

Men peka är att de håller fast med eller utan kedjan, det är mycket svårt att böja dina nävar och efter ett tag att ha på sig dem och flytta i dem kan det till och med skada sig för att göra en näve. Jag vet för att jag talar av erfarenhet eftersom jag cosplayed som Cody. Så jag skulle vilja säga att Cody håller sig väldigt motståndande och känner mig rättvist att han skulle kunna bära 1,5 gånger mer än vad som likställs ovanför, för om han kan slå hårdare betyder det troligtvis att han också kan sparka hårdare än jag trodde ursprungligen. Och vid denna tidpunkt kan han kanske vara starkare än Evil Ryu, speciellt om vi ger honom en kniv.

Källa för matematiken ovan.

    
svaret ges 24.06.2013 06:05