How tar du säkert ingredienser som normalt lagras kallt till rumstemperatur?

3

Många recept kräver att ingredienser som normalt förvaras kalla för att vara vid rumstemperatur vid användningstidpunkten. Ett exempel är ett tårtacept, som ofta kräver att alla ingredienser (mjölk, ägg, etc) ska vara vid rumstemperatur.

Vad är den säkra metoden att föra dessa ingredienser till rumstemperatur? Lämna du bara ut dem i några timmar?

Alternativt, vad är ett snabbt sätt att uppnå detta? Värm upp dem? Placera dem i rumstemperatur eller varmtvattenbad?

    
uppsättning Ryan Elkins 15.04.2011 02:27

3 svar

4

Om det är något som ägget för att baka en tårta tar du ut det antal ägg du behöver för receptet och låt dem sitta på disken i ungefär en timme innan du börjar sätta dina ingredienser tillsammans. Jag har bakat i många år och även om ägget fortfarande är lite kyligt kommer det inte att göra någon skada på en tårta eller kaka recept. Det kan göra skillnad för bröd recept, men det varma vattnet som används för att aktivera jäst kommer vanligtvis att ge upp tempoet för andra ingredienser till var du behöver det.

    
svaret ges 15.04.2011 05:08
5
Ägg är faktiskt ganska säkra att lämna i rumstemperatur ändå; stormarknader stör inte att kyla dem, och du kan vara jävla att de inte kommer att riskera att förlora några pengar genom förstöring. Jag håller min i en keramisk skål på diskbänken.

Ta i allmänhet den nödvändiga ingrediensen ur kylskåpet ett par timmar före användning, håll det borta från värmekällor och direkt solljus.

    
svaret ges 15.04.2011 09:36
3

Speciellt när det gäller att lämna ut mjölk, arbetade jag en gång i ett institutionellt kök. Mjölken vi fick hade ett bord på det som gav temperaturer och den tid det var säkert att lämna ut i dessa temperaturer. Jag kommer inte ihåg de exakta siffrorna, men bordet gick upp till 90 grader Fahrenheit. Det borde vara något problem att lämna mjölk och de flesta andra ingredienser ut i en timme eller två vid rumstemperatur.

    
svaret ges 15.04.2011 21:05