Tips om hur man ger oralsex till en man

Oavsett om du använder den tekniska termen fellatio eller kallar det avsugning, går ner, ger huvud eller något annat, att utföra fellatio är en handling som kräver mycket förtroende och lite kunskap.

Om du tror på allt du hör kan du tro att killar älskar den här tekniken så mycket och avsikten spelar ingen roll. Tänk om. I verkligheten finns det mycket variation i fellatio-färdigheter, och att veta hur man läser din partner, vad man ska göra mot honom och när man ska göra det kan göra stor skillnad.

Vi tänker mest på fellatio som att vara en person som slickar eller suger en partners penis. Tänk på att även om de flesta män har penisar, så har inte alla det. Och inte alla som har en penis vill eller kan alltid använda den för sexuellt nöje. Så den här artikeln fokuserar bara på ett sätt att utföra oralsex på en man.

Börja fint och rent

Social stigma verkar fokusera på smaken av kvinnors könsorgan mer än män. Faktum är att män kan lukta och smaka lika starka som kvinnor. Om du är ny på fellatio kan du vara orolig för smak och lukt. Om så är fallet, föreslå ett sexigt bad eller dusch tillsammans och börja med en ren skiffer. Även om den konstgjorda smaken kanske inte är bättre (och kan vara mycket sämre) gillar vissa att använda smaksatt smörjmedel eller ta på sig en smaksatt kondom, som kanske inte smakar bättre men kommer med den extra fördelen att göra oralsex lite säkrare.

Fysisk komfort är nyckeln

Du kan inte ha kul och prestera bra om du inte är fysisk bekväm, och fellatio kan sätta på din nacke och käke. Att knäböja framför din partner på en kudde, medan han står eller sitter, ger dig ett bra rörelseområde och gott om åtkomst. Om du har haft dåliga erfarenheter med fellatio där du kände brist på kontroll, ha honom på ryggen och huka dig mellan benen. Att ge huvudet kan sätta dig i en viktig maktposition om du gillar den känslan, gå sedan till det.

Ret med beröring

Använd dina händer först och smeka försiktigt hans inre lår, penis, pung, testiklar och perineum, var uppmärksam på hans reaktioner (verbal och ansikts) när du rör vissa fläckar. Många män som har känslighet i sin penis är särskilt känsliga runt huvudet (känt som glans), särskilt frenulum, en fördjupning mellan glans och axeln på penisens undersida. Du kanske vill förstärka dina kunskaper om manlig sexuell anatomi för att veta vad du arbetar med.

Ge honom en slicka

Följ upp med tungan och utforska samma terräng med långsamma breda drag med tungan. Var inte rädd för att använda mycket saliv, eftersom denna naturliga smörj känns bra och hjälper till att skapa friktion och sug. Det finns många sexuellt överförbara infektioner som kan passeras under fellatio, med hjälp av smaksatta kondomer är ett utmärkt sätt att öva säkrare sex och hantera vilken smak du kanske inte gillar. Det är också ett sätt att hjälpa killar som säger att de har svårt med kondomer att vänja sig och vara glada över att använda dem.

Ta honom i munnen

När han är halvupprätt, styr långsamt dina läppar över spetsen på hans penis och se till att dina läppar täcker dina tänder när du glider försiktigt nerför hans axel så långt du är bekväm. Håll din mun spänd, eftersom trycket från dina läppar kommer att kännas bra när de glider ner i penis. Att sätta honom i munnen innan han är helt upprätt är ett bra sätt att bli bekväm med storleken på hans penis, särskilt om han är i det större intervallet.

Titta på din gag reflex

Om du inte är skicklig i djup hals (tar hela penis i munnen), försöker du göra det utan att träna först kommer troligen att utlösa din munkavlereflex. Det är inte nödvändigt och en liknande effekt kan uppnås med den hand- och munteknik som beskrivs nedan. Med övning kan du lära dig att koppla av din munkavlereflex och ta in mer av penis.

Använd din mun och tunga
När ditt huvud färdas uppåt på penisens undersida, platta tungan så att frenulum får en fin bred, våt stroke. Var inte rädd för att prova olika typer av slickar eller kyssar - läpparna känns bra när de poppar över åsens ås - men utför varje slag upprepade gånger innan du byter för att ge konsekvent nöje.

Ha kul med förhuden

Om din partner är omskuren, sätt in tungan i förhuden och cirkla runt huvudet med den. Du kan också använda fingrarna för att försiktigt massera huvudet genom förhuden, alternerande med djupa tungor.

Tips nr 1 med din mun och hand

En stor avsugning handlar inte bara om en mun och en penis. Placera en hand runt skaftet på hans penis medan du rör dig upp och ner på den övre halvan av hans penis. Försök att samordna dina rörelser så att din hand och mun går upp och ner tillsammans. Om din partner trycker på kommer din hand att förhindra att hans penis trycks för långt in i munnen.

Tips nr 2 med din mun och hand

Om han gillar denna kombination, ta din hand hela vägen uppåt (efter din mun), ta bort munnen kort, använd din handflata för att glida och vrida över huvudet (som om du saftade en apelsin) och glida sedan handen tillbaka ner följt av din mun igen. Upprepa.

Låt honom komma

När du är redo att orgasm, håll dina rörelser konsekventa och fasta - slapp inte av. När han har börjat ejakulera, se honom igenom med några slag och sluta sedan, eftersom de flesta män inte vill ha fortsatt stimulering när de har ejakulerat och fått en orgasm.

Att svälja eller inte svälja?

Detta beslut är helt upp till dig. Det är inget fel med dig om du inte vill, men det är trevligt att låta din partner veta att det inte är något personligt. Om du inte vill svälja och inte känner till tecknen på förestående utlösning, låt honom veta att du vill ha en varning. Ta bort munnen när han håller på att få utlösning och fortsätt handströk genom hans orgasm.

tips

  1. Glöm inte resten av hans kropp. Pungen och testiklarna (bollar) är särskilt känsliga och de flesta män gillar att de ska stimuleras. Försök att lätt slicka eller röra vid hans testiklar under oralsex. Han kanske också gillar att de försätts i en av dina händer. Vissa män blir vilda när du lägger din hand runt toppen av pungen och försiktigt drar ner.
  2. Du kan också trycka på hans perineum (platsen mellan anus och penis) med en eller två fingrar, eftersom det också kan kännas bra.
  3. Han kanske gillar att ha på sig en rumpa eller annan leksak under fellatio för extra prostatastimulering. Eller så kan du trycka på hans anus med en av dina fingrar.