How kan jag ersätta English Toffee i kakor?

1

Jag hittade ett cookierecept som kräver "English Toffee Bars". Jag har aldrig sett dem här och vet inte vad de är.

Vad är dessa staplar? Finns det någon substitution som jag kan använda? Hur nära är Toffifee godis?

Om det bara sa "toffee" skulle jag laga det hemma. Men jag är osäker på vad skillnaderna är mellan en engelsk toffee bar och normal toffee. Kan jag fortfarande laga mat? Hur skiljer det sig från normal toffee? Eller kan jag bara sätta normal toffee i kakorna?

    
uppsättning rumtscho 18.03.2012 14:07

3 svar

2

Engelsk toffee är väldigt tjuv - den typ av saker som klibbar dina tänder tillsammans! När det väl har lagts och satt, är det inte lätt att hantera och det skulle inte vara lätt att hugga upp för ett kakcept. Du kanske skulle vara bättre med någon form av fudge som är lättare att hantera men kommer fortfarande att hålla sin form i en kaka.

    
svaret ges 18.03.2012 22:05
3

Det är bara en hård bar av karamell. Det ser ofta ut som en chokladkaka, eftersom den är markerad i avbrottssegment

Moderna"English Toffee" -uppskrifterna kräver karamell med en chokladbeläggning dammad med hackade nötter. Jag tror inte att det här är en traditionell engelsk toffee

Använd regelbundet smör och sockerkaramell som ersättare

    
svaret ges 18.03.2012 20:16
2

Om receptet är ursprungligt amerikanskt, med "English Toffee" menar de förmodligen Heath Bars. Heath Bars är naturligtvis chokladdragen, men det är ibland möjligt att hitta "bare" Heath-toffee i bakkassan i olika stormarknader.

Om receptet är brittiskt eller fransk ursprung, kan det referera till söt engelsk toffee (per röd spatel), vilket är helt annorlunda. Om det kommer från något annat land, vem vet?

    
svaret ges 19.03.2012 05:44