Vilket verktyg ska jag använda för att göra ett hål i en vägg och sedan lägga in en skruv?

1

Jag gör lite arbete i köket och har köpt en metallstång som jag planerar att hänga några redskap. För att montera metallbommen måste jag göra några hål på min köksvägg och placera några skruvar i dem för att hålla baren.

Detta är min köksvägg:

Dethärärendelavbarensmonteringsinstruktioner:

Från forskning har jag stött på villkoren för slagverk, slagförare, skruvmejsel, men jag är förvirrad över vilka som jag ska köpa för vad jag behöver.

Tänk på att jag är nybörjare (har precis min första lägenhet!), vad skulle vara den minsta utrustning som är nödvändig för att jag ska kunna borra hål i väggar och driva skruvar i dem?

    
uppsättning edoreld 11.09.2017 16:25

1 svar

1

Som sagt StrongBad beror det på vad dina väggar är gjorda av. Om du är i USA är de troligtvis gipsmur ovanpå träpinnar, i vilket fall du antingen kör skruvar direkt i pinnarna, eller använd ankrar för att säkra skruvarna i själva gipsplåten. Studs är det bästa alternativet, men de rar sällan upp med var du vill att dom ska vara. För ett köksredskap ska ankare vara bra.

Verktyg: beroende på vilken ankertyp du väljer, behöver du nog en borrning (som en bostadsägare, en 12 eller 18V sladdlös borr / drivrutinkombination blir ovärderlig) med en borr för att borra hålet som ankare går in och en Phillips-skruvmejsel (eller skruvmejsel för din borr) för att driva skruven i ankret.

    
svaret ges 11.09.2017 17:22