Varför är nödanvisningar från kabinpersonal som "heads down!" Inte ges via PA?

4

Jag såg just en YouTube-video av ett landningsflygbolag med växeln inte fullt ut och kabinpersonalen gav instruktionerna "Stanna ner! Heads down!" upprepade gånger till passagerare men utan teknisk hjälp som PA. Varför är det så? Varför använder de inte PA-systemet för kommandon på så sätt?

    
uppsättning Florian 05.07.2018 00:33

2 svar

5

Att inte veta den specifika videon, omöjligt att berätta om scenariot.

Men i allmänhet vill du inte behöva lita på tekniken i en nödsituation. Vad händer om du tränades för att använda PA-systemet men det finns ingen el? Så du tränar för att skrika och använda icke-verbal kommunikation för att få din poäng över i en nödsituation.

    
svaret ges 05.07.2018 11:34
2

Hon är fastspänd och kommer inte att hålla PA-handenheten i sista minuten eftersom det kan vara en farlig missil i en krasch.

Och de kan klara sig utan det. De flesta av en FA-utbildning är hur man pratar, projekt och dominerar i kaotiska situationer. De är effektivt riot poliser du kanske säger, med omfattande utbildning på folkmassan / personkontroll, som sannolikt kommer att spendera hela sin karriär som arbetar undercover som servitörer / stewards tills det i ett miljon ögonblick kommer tillsammans som i den videon.

    
svaret ges 05.07.2018 03:00