Varför spöken är vanligtvis synliga för barnens ögon? [stängd]

1

Jag har sett i många filmer att spöken alltid är synliga för barnens ögon. Finns det någon övernaturlig resonemang bakom detta?

Varför är spöken vanligtvis synliga för barnens ögon?

    
uppsättning Pradeep 07.07.2017 13:28

2 svar

3

Jag tror att du kommer att finna att det finns miljarder olika förklaringar för den här. Det är mycket vanligt för de flesta kulturer att säga att barnen är mer känsliga för det övernaturliga och är mer kapabla att se spöken.

En av mina favoritförklaringar är att barn är nya för denna dimension, så de har fortfarande minnen från den andliga slätten och vet inte att det inte är normalt att se spöken . Det betyder att de skulle växa upp och vuxna lär dem vad som är normalt och vad som inte är.

Men de mest vetenskapliga och gemensamma teorierna är väl förklarade här :

1. Barnhjärnor är proportionellt större än vuxna hjärnor

[...] a toddler would see no difference between a TV character and that soul of his or her deceased grandmother. This makes it easy for them to establish conversation and relationships with them.

Detta kopplar på något sätt till den mer övernaturliga idén om de dimensioner där vuxna behöver visa ett barn vad som är verkligt eller inte. Men det är mer vetenskapligt än det.

2. Brainwave-anslutningen

Their brains see and hear things that only they understand. They have the power to talk to their imaginary friends, enjoy the world through unfiltered eyes, and not be forced to believe one concept over another.

3. Mellan åldrarna 11 och 14 delar av sinnet stängs ner

Unless a human being makes every efforts to hold on to the neural connections that are psychic or that can see spirits/ghosts, they will be completely erased. The brain stops “seeing.”

Jag tror att du också kommer att upptäcka att inte bara barn, men djur (främst hundar, i filmer), är alltid mycket vanliga att kunna se spöken. De påverkas också av liknande skäl som barn, men med några små skillnader. Djur är, som barn, inte hölls av verkligheten gjord av vuxna, och är mycket uppmärksamma på saker som vuxna enkelt ignorerar. Deras ökade sinnen gör det möjligt för dem att se väldigt minimala förändringar som vi inte kan se, som kulturellt tolkas som "att se spöken".

    
svaret ges 07.07.2017 13:36
0

Jämförelsevis är barnets hjärna 135% större än vuxna. Barnet är inte heller inramat av en vuxenuppfattning av verkligheten och kan i stället fatta sina egna beslut. När barn blir 11-14 delar av hjärnan stannar det egentligen så psykiskt att de kan vara något i de hjärnsynaps som påverkar det. Jag tror också på filmer det är mer trovärdigt eftersom barn är mer benägna att se "något" och tro det är ett spöke.

    
svaret ges 07.07.2017 13:36