Varför hjälper doktorn Ray Breslin äntligen?

6

I filmen Escape Plan , varför är doktorn, som kommer i fängelse för behandling av fångarna, hjälp hjälten dvs Ray Breslin (Sylvester Stallone) och tar en chopper i slutet. Vad är anledningen till att hjälpa Ray med ett så stort hjärta?

    
uppsättning ajaygopal07 31.03.2015 10:06

1 svar

5

Om du kommer ihåg, berättar Ray Breslin (Sylvester Stallone) om en bok och ber honom att läsa en viss sida och komma ihåg sin ed.

Ray: In Hobbes' office is a book, Compromising Correctional Institution Security by Ray Breslin. On page 88 is a detailed description of Cell Block C at Lewisburg Federal Prison.

Doctor: Guards.

Ray: Check it out. And remember your oath.

Läkaren läser naturligtvis den boken och det var något i den boken som gjorde honom till hjälp Ray (Sylvester Stallone). Men vad det var var aldrig förklarat i filmen.

Doctor: I saw the book. How did you know?

Ray: I'm Ray Breslin. I wrote the book.

Doctor: Doctors are men who prescribe medicines of which they know little to cure diseases of which they know less for men of whom they know nothing at all. What do you want me to do?

Läkaren kanske har erkänt Ray och visste att han är oskyldig och fängslades i fängelsen utan anledning. Det kan vara anledningen till att han bestämde sig för att hjälpa Ray.

    
svaret ges 15.12.2016 18:43