Alarmer på dörrar som har tillgång till en pool

18

Jag avslutar upp renoveringen av min pool och jag ändrade konfigurationen av barriäret som jag tidigare haft. Jag använder nu mitt hus själv som 4: e sidan för att hålla pooldäcket öppet (eftersom våra barn odlas). Landsting / statskoden indikerar att jag måste installera dörrlarm på alla dörrar som tillåter tillgång till poolen (jag har 7 på grund av att stora skjutdörrar öppnas på olika punkter).

Medan jag inte håller med att vara tvungen att installera dessa larm i mitt hus där inga barn lever, måste jag göra det för att klara inspektionen. Jag är en do-it-your-selfer och tungt i hemautomatisering. Jag har mitt befintliga hemförsörjningssystem, rörelse och befintliga dörr / fönsteröppnade sensorer integrerade i mitt hemautomatiseringssystem, så jag ville använda samma automationssystem för att uppfylla kraven på poolalarm. Jag vill använda en RaspberryPi eller ESP8266 Wireless-modul för att hantera knapparna för överstyrningstangenter bredvid varje dörr. Helst snarare än ett blarande larm, skulle jag vilja ha en anmälan skickad till min telefon eller klocka. Jag kunde konfigurera ett blarande larm bara för att passera inspektionen.

Har någon haft någon tur att få sina lokala myndigheter / länsinspektörer att lägga sig på den här arkaiska byggkoden? (Med archaic menar jag att det finns mer moderna sätt att få din uppmärksamhet än ett motbjudande 85 dB larm - som mobiltelefon, klocka osv.).

Jag försöker undvika att köpa sju $ 50 "officiella enheter" för varje dörr för att bara passera inspektionen. Om mitt DIY-system uppfyller föreskrifterna, men det är inte en UL-certifierad larmanordning, kommer det att passera inspektion?

Specifikationen jag hittade är listad nedan:

De relevanta delarna är från länk

All doors that allow access to a swimming pool should be equipped with an audible alarm that sounds when the door and/or screen are opened. Alarms should meet the requirements of UL 2017, General-Purpose Signaling Devices and Systems, Section 77, and have the following features:

 • The alarm sound should last for 30 seconds or more and start within 7 seconds after the door is opened.

 • The alarm should be loud: at least 85 dB (decibels), when measured 10 feet away from the alarm mechanism.

 • The alarm sound should be distinct from other sounds in the house, such as the telephone, doorbell, and smoke alarm.

 • The alarm should have an automatic reset feature to deactivate the alarm temporarily for up to 15 seconds, to allow adults to pass through house doors without setting off the alarm. The deactivation switch could be a touchpad (keypad), or a manual switch, and should be located at least 54 inches above the threshold and out of the reach of children.

    
uppsättning JFar 28.11.2018 19:47

7 svar

55

Inte svaret du letar efter, men:

Höga larm är vad du verkligen behöver

Om du antar att förutsättningen är en bra, måste du varna för personer med oväntad eller obehörig ingång till poolområdet, höglarmalarm är rätt svaret, inte en elektronisk anmälan. Några exempel:

 • Det är alltför lätt att ignorera texter / anmälningar / etc. "Om min chef / make / kompis textar mig en gång till det projektet / resan / festet kommer jag att skrika" följt av att ignorera de närmaste 30 minuterna av små pipar genom att bara svepa dem bort för att titta på "senare". Kid vandrar ut ... katastrof.

 • Ett nytt städpersonal kommer dagen före din stora poolfest. En av dem frågar, "Kan jag ta med mig 3 år, jag ska hålla ett öga på henne, hon är ett riktigt tyst barn" och du säger "säkert". Du går ut för att hämta munchies. Städpersonalen börjar dammsuga i vardagsrummet. Barnet vandrar genom dörren (vänster stängt men olåst eftersom besättningen rengör "överallt") ... katastrof.

 • Du är ute vid poolen och har roligt. Du hör en honk och går ut för att hälsa på gästerna. Han har radioen i sin bil och du bestämmer dig för att lyssna på de senaste 2 minuterna av det stora spelet, radiobarring, klockor / telefoner ignoreras (min dag, jag ignorerar texter), barnet som tittade på tv inuti vandrar ut till poolen för att hitta dig ... katastrof.

Du kan argumentera om något -larm behövs. Men när ett alarm behövs kommer en app inte att ersätta. Inte vid olycka till katastrof = 3 minuter eller mindre i vattnet.

Ett antal personer har påpekat att för ett barn kan även 3 minuter enkelt orsaka stor skada eller till och med vara dödlig. Jag föreslår inte "upp till 3 minuter och allt kommer att bli bra" - tvärtom använder jag det som en mycket kort tidsperiod för att ange hur lite den tid det tar - och därför varför ett larm när man går in i poolområdet, är det förhoppningsvis en minut innan den hamnar i poolen .

För de som tyder på att "sätta upp de dumma larmen och koppla ur / ta bort batteriet / etc efter inspektören lämnar", gör det inte! .

    
svaret ges 28.11.2018 20:20
45

Fråga din försäkrings- och försvarskonsulent

Att pröva om denna regel verkligen är ett mandat är förmodligen slöseri med tid. Det är en "bästa praxis" och en lätt implementerad. Vilket kommer att skapa civil och straffrättsligt ansvar för dig om du inte implementerar det.

"Jag är villig att klara risken", är ditt försäkringsbolag också överens om att klara risken? Jag slår vad om att de inte gör det. "Jag behöver ingen steenkin försäkring", hur känner din hypotekslån om det? Du bor i ett sammankopplat samhälle, och du får inte njuta av de ganska enorma fördelarna samtidigt som du sätter upp ansvaret. Din pool är en attraktiv olägenhet och kod har lagt fram ett sätt att hantera det. Ignorera det för din fara.

Livsäkerhetssystem måste ha säkerhetsklassificering

När du talar om det anslutna samhället, föreslår du att du använder Arduinos, Wifi routrar och smarta telefoner för att genomföra ett livsäkerhetssystem. Har du kontrollerat med Arduino, Cisco, Google / Samsung, T-Mobile, Comcast och andra vars licensierade produkter kommer att vara inblandade?

Du kan satsa på att de har en mycket direkt och mycket högt åsikt om att använda sina produkter i livsäkerhetssystem. Rättvis chans att det redan finns i användarvillkoren. Således innebär telefoner, Arduino eller Internet i baslinjens säkerhetslösning ur frågan . Återigen kommer blatant ignorering av dessa företags toS och varningar endast att ytterligare påverka en jury i en dödsrättsförsök, såväl som potentiellt stämda av dessa företag.

Hjälp / övervakning är bra

De kan dock tjäna ett extra syfte, till exempel ringfunktionerna för Ring-dörrklockan, där den meddelar dig tillvägagångssätt och låter dig se dem.

Obehöriga hemautomatiseringsgränssnitt kan också användas för "bortom krav". Till exempel om du har en inre grind som måste skyddas mot kod och en yttre grind som inte gör det, kan du göra allt du vill för att försvara den yttre grinden.

Att göra säkerhetsklassad är inte den hård

Säkerhetsklassade system behöver knappast vara ful. Säkert kommer många leverantörer med glädje att ta dina pengar för en icke-hjärnan, grym bult-på-passar-alla lösningar som uppfyller stadgan. Men det är inte ditt enda alternativ. Så länge du gör det elektriska arbetet med standarder, kan du säkert tillämpa din bransch på en skräddarsydd lednings- / installationslösning som är dold och attraktiv. Detta är ett DIY forum trots allt. Det kommer definitivt inte att vara något hårdare än den skräddarsydda hemautomatiseringslösningen du föreslår, den kommer bara att använda olika hantverk.

Generellt säkerhetsvärderade system använder bara hårddiskning, Underwriter's Laboratories (UL) listade enheter i stället för kinesisk exkrement (CE) skräp av Amazon, korrekt installationsmetoder och andra metoder för guldstandard. Att hålla sig till guldstandarden är en skuldsköld.

Om du är så smart, varför är koden på din väg?

Den sista tanken jag har är antalet personer som vi kommer in här, som känner sig själva "för klara för kod", och ändå är kod av någon anledning ett hinder för dem.

Jag kan inte peka på ett enda projekt som jag inte kunde göra på grund av kod. Det är inget mer än en speedbump för mig.

Gör bara bra jobb som uppfyller. Inget mer till det.

    
svaret ges 29.11.2018 00:45
20

Utifrån din länk antar du att du bor i Florida. De relevanta stadgarna är 515.29 Krav på bostadsbadriär och 515.27 Säkerhetsfunktioner för bostadspoolen; påföljder .

515.27 lista några alternativ för att säkra en pool: "För att klara slutkontrollen och få ett färdighetsbevis måste en bostadspool träffa minst en av följande krav avseende pool säkerhetsfunktioner:"

Det finns fem alternativ:

 • Ett hinder som beskrivs i 515.29, men 515.29 (4) utesluter det här alternativet för dig.
 • Poolen måste vara utrustad med ett godkänt säkerhetsskyddsområde
 • Ett 85 dB larm på varje dörr och fönster som leder till poolen, som du nämner i frågan
 • Alla dörrar som ger direkt tillgång till poolen måste vara självslutande med en frigöringsmekanism placerad inte mindre än 54 tum ovanför golvet.
 • Ett simbassalarm som larmar vid upptäckt av en oavsiktlig eller obehörig ingång i vattnet. Sådant poolalarm måste uppfylla och certifieras oberoende av ASTM Standard F2208, med titeln "Standard säkerhetsspecifikation för bostadspoolalarmer", som inkluderar ytbehandlings-, tryck-, sonar-, laser- och infrarödlarm.
 • Det ser ut som 4 kan vara det alternativ du letar efter, inga larm behövs.

  Det finns mindre alternativ för självstängande skjutdörrar än svängdörrar, men det finns några som " Door Genie "eller" Slideback ". Om du inte kan få självluckande dörrar behöver du dock få ett poolskydd eller larm för att passera inspektionen.

  Om du slutar med larm, säger statyn ingenting om godkända larm. Det enda kravet är "ett utgångslarm som har en lägsta ljudtryck på 85 dB vid 10 fot". Ditt homebrew-system borde vara tillräckligt om du kan bevisa att det är 85 dB vid 10 fot.

      
  svaret ges 29.11.2018 05:15
  4

  Jag tvivlar på att du får någon latitud på koden som skrivet. Koden är skrivet mycket tydligt. Det är inte inom den koden som är tillsynsmyndighetens utrymme för skönsmässig bedömning att sätta den åt sidan vid förfrågan. Om det finns någon olycka som kan ha förhindrats av larm per koden, skulle de vara ansvariga etiskt och juridiskt.

  Jag tror personligen att förlita sig på appanmälningar som genereras av ett hembrödat Raspberry Pi-baserat system för någonting livsäkerhetsrelaterad är en hemsk idé, det är bara inte en robust och pålitlig lösning. Pi är bra för hobby och utbildningsändamål, men inte kritiska applikationer.

  Jag rekommenderar att du läser själva koden noggrant och citerar koden när du diskuterar saken med inspektörer. De flesta inspektörer är mottagliga för rimlig, undersökt diskussion.

      
  svaret ges 28.11.2018 20:45
  3

  Har du läst den aktuella läns- / statskoden? Har du faktiskt pratat med inspektören om dina dörrar och de nödvändiga larmen?

  Dokumentet du citerar, "cspc-safety-barriers", är en medborgarrådgivande och inte en förordning av något slag. Är "cspc-safety-barriers" citerad i relevant län / statskod? Har din inspektör berättat att du följer den rådgivande?

  Se till att du förstår vad du får veta att göra innan du bestämmer dig för det bästa sättet att göra det.

      
  svaret ges 28.11.2018 20:31
  1

  Skulle dessa larm vara tillräckligt?

  Inte säker på leverans till dig, men 12-packen är listad som $ 30. Annonsen nämner att den är 100 db, och har en manuell växel. Placera dem bara över 54 tum och det är klart.

  Det är billigt, det är enkelt, och du har fortfarande som 5 fler att använda på olika ställen om du gillar dem

      
  svaret ges 30.11.2018 19:30
  -3

  Eftersom du behöver några. Du kan bara hämta några fönsterlarm från walmart - fönsterlarm . Jag vet inte hur officiellt de är. De är 120 db och länken visar ett paket med 4 för mindre än 20 dollar. Så snart inspektionen är slut och allt har avgjort, ta bort dem.

      
  svaret ges 29.11.2018 14:49