Varför flyger flygbolagen sina flygplan ut i mitten och färjepassagerare till terminalen med buss, även under högtider? [duplicera]

1

Det finns många tillfällen, speciellt under sena nattflygningar, när knappast det är bråttom på flygplatsen, parkerar piloterna flygplanet där ute någonstans och färjer passagerarna med buss. Är det ett stort problem att ta planet till flygplanet och sedan ta planet till parkeringsplatsen?

    
uppsättning Firee 14.08.2017 11:41

1 svar

4

En flygplats kommer att ha en meny av avgifter för de tjänster som den tillhandahåller till flygbolagen.

Här är en Schema över avgifter för London Heathrow, för några av dessa tjänster. Förmodligen kan du hitta ytterligare exempel via deras användarvillkor sida .

Några av dessa avgifter är oundvikliga - till exempel landningsavgifter - men andra kommer att bli föremål för överenskommelse.

Ett flygbolag kan spara pengar genom att välja ett billigare alternativ i vissa fall.

Om du någonsin har tittat på successiva flygbelastningar av Ryanair klättrar kunderna ut ur 737-talet i horisontellt regn för att tränga över 100 meter breda plasar till terminalen och varje efterföljande försändelse av skakande mänskliga lastkö på stegen som vinden piskar det stående vattnet upp till knänivån, medan varje annat flygbolag under samma period använder en buss för att leverera sina passagerare, har du haft en mycket tydlig indikation på hur flygbolag kan välja att betala för vissa tjänster - eller inte.

    
svaret ges 15.08.2017 01:22