Finns det några bevis på att denna karaktär överlevde X-Men: Apocalypse?

6

I X-Men Apocalypse finns det några bevis på att:

Apocalypse

levde

his major beat down at the hands of the X-Men

    
uppsättning Discord 06.06.2016 16:11

1 svar

8

Vi har ingen kännedom om X-Men: s fullständiga omfattning: . Eftersom han har samlat och överfört de mutanta förmågorna hos dussintals mutanter i det förflutna, kan vi inte vara säkra att ens fullständig fysisk förstörelse av hans kropp medförde att hans otroligt kraftfulla sinne förstördes.

Om den tecknade versionen av tecknet är någon indikation, skulle detta vara ett bakslag men knappast slutet på tecknet. Hans krafter anger så länge som en enda cell av honom existerar, han kan återställa sig igen.

I X-Men: Apocalypse

  • Med tanke på hans krafter och hur han förvärvade dem är det själva hans karaktärs natur och psykiska väsen, för att kunna överföras från kropp till kropp i århundraden (med lämplig teknik) som får mig att tro att han inte är död, men att det kan vara möjligt att faktiskt döda honom permanent. Till skillnad från hans komiska analog kan han skryta med en viss psykisk odödlighet snarare än en fysisk.

  • Med tanke på att den teknik som tillät honom att flytta från kropp till kropp fortsätter att existera till idag. Det kan vara möjligt att återintegrera honom till en annan receptiv mutantkropp, återupprätta sig (såväl som att ta över mutantens kropp som är dumt nog för att tillåta honom att bevara dem i första hand.

Med tanke på hans krafters okända natur, hans potentiellt fantastiska utbud av förmågor och förekomsten av en teknik som han har använt i århundraden för att byta kropp, är hans nuvarande kropps död definitivt en förlust, och det kan ta ett tag innan han kan återvända till livet, men möjligheten att återvända är väl inom gränsen för genren, med tanke på den efterföljande porösa naturen, särskilt för kraftfulla skurkar.

Sidnot: Han har en kropp som bara sitter och väntar på att bebor komma ihåg? Det förutsätts att ängeln är död. Att ha någon åtgärd av Apocalypse makt som används för att återskapa sin kropp och dess metalliska vingar, skulle Angels kropp göra det perfekta tillflyktsortet för apokalypsens andliga väsen att gömma sig och återhämta sig, nu skulle det inte ... Ironic gav sin disposition när Ängel dog. Apokalypsen kallade honom en svagare ...

    
svaret ges 13.06.2016 22:19
_ 19283 Är doktorn en riktig läkare på något sätt?______ 34283 ___

Jag har bara sett den med den skalliga läkaren, men han säger bara att han är doktorn, även om jag är ganska säker på att han inte gjorde någon läkning vid den tiden. Varför heter han en doktor? Är han till och med en läkare på något sätt? Medicinsk och annars?

    
______ azszpr64375 ___

Det är i huvudsak ett hön / äggproblem:

Speciellt under den elfte doktorns tid är det upprepade gånger underförstått (eller åtminstone antydet) att doktorn själv namngav sig i hela universum, märkbart märket sitt "namn" på yrket att vara läkare, en man med stor kunskap eller en vis man som hjälper och skyddar andra från deras problem och problem.

Att citera River Song från En bra man går till krig (Serie 6; betona min):

129481     
______ azszpr64373 ___

Den BBC-webbplatsen täcker detta mycket grundligt;

129481

I den moderna serien är doktorn mer vag, bara hänvisar till sig själv som en "doktor i allt", som specialiserat sig på "att göra människor bättre".

    
______ azszpr64396 ___

Jag tycker att showens ursprungliga skapare menade "The Doctor" i akademisk bemärkelse att ha en avancerad examen, dvs en doktorsexamen (se länk ), baserat på karaktärens kompetens inom många områden, särskilt vetenskapliga. Som nämnts på sid. 5 i boken Läkare vem: En historia , Sydney Newman var den som först kom upp med karaktärens idé och hans ursprungliga uppfattning var att karaktären var en utomjordisk forskare som inte kunde komma ihåg sitt eget namn, som bara kallade sig "doktorn". I showens allra första historia "Ett ojämförligt barn" var det här utbytet:

129481

Artikeln "Läkaren" från doktorns vem wiki talar om vad doktorn kan ha haft doktorander i:

129481

Och notera att The Master (en av hans stora långsiktiga rivaler som du kanske inte har sett om du bara har tittat på Eccleston-serien) har också en traditionell akademisk titel, om än en mindre avancerad (redigera: men se armbågens kommentar nedan, titeln kan också vara en referens till mästaren på en högskola snarare än bara någon med magisterexamen).

    
______ azszpr74408 ___

I Spearhead från rymden , när Liz Shaw frågar den tredje läkaren vad han är doktor till, svarar han, "Praktiskt taget allt". Detta kan innebära att medicinen inkluderas, men det skulle motsäga den första doktorns uttalande i ett obehagligt barn att han inte är en läkare.

Vidare i Arken i rymden , säger den fjärde doktorn att hans examen är hederssäker.

Med tanke på någon medicinsk kunskap doktorn har, är det osäkert om han eller hon har en faktisk MD. Troligen är han inte en "riktig" läkare i MD-mening, men det här är subjektivt med tanke på arten av tidsresor (den gemensamma anatomiska kunskapen om ett 21: a århundradet amerikanska kan överstiga den medicinska kunskapen hos en 17th Century physician).

Vetenskapligt sett demonstrerar han konsekvent en enorm förmåga. Igen är kvalifikationerna för doktorsexamen subjektiva beroende på era och planet. I Dödsstaden talar Dr. Kerensky om sig själv som den främsta experten på tidsvetenskapen på jorden 1979, men hans kunskaper med doktorsavhandling uppenbarar sig tydligt jämfört med doktorns.

    
___ Vilken borr behöver jag skruva en sexkåpsskruv i en väggkrok? De magnetiska DeWalt-mutterns drivrutinsbitar är inte en exakt matchning